VALERA sušilo za kosu Swiss Silent Jet 8500 Ionic Rotocord

VALERA sušilo za kosu Swiss Silent Jet 8500 Ionic Rotocord

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Snažno profesionalno ionizirajuće ultra-tiho sušilo za kosu s ergonomskom ručkom koja je posebno dizajnirana za udobno držanje u dlanu i ublažava napetost mišića u podlak... Pročitaj cijeli opis
100,00 €
2-4 dana
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
105,00 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Digiexpert.hr ponudi
Cijena s dostavom
112,90 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 20:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o notino.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Snaga (u W)
2000 W
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009A2E36
Prijavi grešku
Snažno profesionalno ionizirajuće ultra-tiho sušilo za kosu s ergonomskom ručkom koja je posebno dizajnirana za udobno držanje u dlanu i ublažava napetost mišića u podlaktici. Sušilo za kosu je lagano, vrlo snažno i stoga pogodno za profesionalnu upotrebu. Zahvaljujući posebnoj konstrukciji grijaćeg elementa, moguće je držati sušilo za kosu ne samo za ručku, već i za tijelo sušila za kosu. Fleksibilni kabel s Rotocord sustavom omogućuje rotaciju kabela za 360° čime se sprječava zapetljavanje i oštećenje kabela te olakšava rukovanje fenom.

Tehnologija:
Tehnologija ionizacije – Negativno nabijeni ioni su čestice koje pročišćavaju zrak. U prirodi ih ima u velikom broju nakon oluje, kada je zrak čišći i revitalizirajući. Sušila za kosu s funkcijom ionizacije imaju generator koji proizvodi milijune pročišćavajućih negativnih iona koji uzrokuju da kosa ostane hidratizirana. Hidratacija sprječava kovrčanje kose, djeluje regenerativno, ostavlja kosu mekom, sjajnom, lakom za raščešljavanje i povećava njen volumen.

Njega boje – obojana kosa sklona je isušivanju i gubi sjaj pod vrućim zrakom, sušila za kosu marke COLORCARE štite kosu od gubitka boje, sjaja, suhoće i održavaju je vitalnom dugo vremena zahvaljujući trima svojstvima – 1. stvaranju negativnih iona za hidratizirati kosu, 2. bolje sušiti na nižim temperaturama, uglavnom zahvaljujući brzom protoku zraka, koji ubrzava sušenje čak i na nižim temperaturama i 3. precizno postaviti temperaturu Ultra Silent Jet System - zahvaljujući inovativnom usisavanju zraka u kosu filter, ovo sušilo za kosu je izuzetno tiho (smanjenje buke 50%).

Super Air Power – iznimno snažan, ali tih (66dB). Količina zraka 81 m3/h (35% brže sušenje od fena.)

Extra Long Life – poseban profesionalni AC dugotrajni motor s iznimno dugim vijekom trajanja od 2000 sati.

Rotocord – revolucionarna patentirana inovacija koja omogućuje rotaciju kabela za 360°, čime se sprječava zapetljavanje, oštećivanje kabela i olakšava rukovanje sušilom za kosu. Rotocord je svjetski novitet koji je razvijen i proizveden pod brendom Valera.

TOUCH ME površinski tretman – inovativna tehnologija, zahvaljujući kojoj se sušilo za kosu ne zagrijava i na taj način omogućuje vrlo udobno rukovanje sušilom za kosu.
VALERA sušilo za kosu Swiss Silent Jet 8500 Ionic Rotocord
VALERA sušilo za kosu Swiss Silent Jet 8500 Ionic Rotocord
100,00 €
u Digiexpert.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe