INDESIT hladnjak SI6 1 S

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ukupni bruto/neto obim 322 lBoja SrebrenaDimenzije aparata (ŠxVxD) 59.5 x 167 x 64.5 cmEnergetski razred A+Klimatski razred SN-TKomora nePolice 5Razina buke 40 dBS... Pročitaj cijeli opis
636,94 €
Sve ponude
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 7:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o euromall.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Dubina (u cm)
64.5 cm
Glasnoća (u dB)
40 dB
Neto obujam (l)
322 l
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00907388
Prijavi grešku
Ukupni bruto/neto obim 322 lBoja SrebrenaDimenzije aparata (ŠxVxD) 59.5 x 167 x 64.5 cmEnergetski razred A+Klimatski razred SN-TKomora nePolice 5Razina buke 40 dBSistem hlađenja StatičkiDodatne karakteristike Potrošnja energije: 140 kWh / godišnjeSistem za odmrzavanje AutomatskoOpis proizvoda BOLJA KONZERVACIJA, VEĆA FLEKSIBILNOSTEfikasni, prostrani, elegantni, praktični i rapoloživi u različitim varijantama, hladnjaci Indesit su u stanju odgovoriti na svaku vašu potrebu i zadovoljiti sve zahtjeve u konzervaciji namirnica. Širok asortiman sistema hlađenja i različiti interfacei, kao i rapoložive ručke, pružaju fleksibilnost u upravljanju i estetici i daju vam sigurnost da uvijek imate kvalitetu, pouzdanost, trajnost i najbolji učinak u radu s potpunom brigom prema životnoj sredini.ESTETSKI DRUGAČIJISvi hladnjaci su projektirani tako da izgledaju sasvim posebno. Jasne i esencijalne linije karakteriziraju vanjštinu hladnjaka novom estetikom, čineći je potpuno adaptiblinom u svakom ambijentu.VRLO IZDRŽLJIVIPouzdanost hladnjaka Indesit garantiraju zahtjevni testovi koji simuliraju najekstremnije uvjete njegovog rada i rukovanja. Preko 10 crash testova, imitiraju sve načine transporta kako bi se garantirala kvaliteta prije isporuk; 100.000 otvaranja vrata hladnjaka i 30.000 otvaranaj vrata zamrzivača, potvrđuje veliku otpornost šarki. Otporne su i police koje mogu ponijeti preko 25 kg tereta,a da se pri tome ne deformiraju.Savjeti *Postavite frižidere I zamrzivače na što hladnijem mjestu u kući (nikako u blizini šporeta radijatora ili bojlera). Hladniji prostor znači veću uštedu energije – svaki stupanj manje može smanjiti potrošnju električne energije i do 6%.*Izbjegavajte izloženost frižidera i zamrzivača sunčevom zračenju.*Prilikom postavljanja frižidera I zamrzivača, obavezno ostavite dovoljno prostora za prozračivanje između stražnjeg dijela uređaja i zida (oko 10 cm) kako ne bi došlo do pregrijavanja, a time i povećanja potrošnje el. energije.*Termostat regulirajte na srednju poziciju. Niža temperatura ne znači nužno i bolje čuvanje hrane, a potrošnja energije može porasti i za 10-15%*Standardna temperatura zamrzavanja je -18oC, a podesite li temperaturu za 1oC niže, možete povećati potrošnju el. energije i za 5%.*Pri kupovini novog kućanskog uređaja potražite oznaku razreda energetske učinkovitosti proizvoda. Proizvodi su označeni slovima A, B, C, D, E, F, G. Uređaji s oznakom A troše najmanje energije.
INDESIT hladnjak SI6 1 S
INDESIT hladnjak SI6 1 S
636,94 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe