Ovčica Ewan - Siva

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Višestruko nagrađena igračka, ovčica Ewan, pomogla je umiriti već puno novorođenčadi i mališana širom svijeta pa je, naravno, veliki hit među roditeljima.Ewan je preslatk... Pročitaj cijeli opis
55,90 €
3-6 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
85,90 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o magicbaby.hr ponudi
Ponuda trgovine magicbaby.hr za proizvod Ovčica Ewan - Siva. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Minimalna starost (godine)
0.08
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009086F9
Prijavi grešku
Višestruko nagrađena igračka, ovčica Ewan, pomogla je umiriti već puno novorođenčadi i mališana širom svijeta pa je, naravno, veliki hit među roditeljima.Ewan je preslatka plišana igračka koja u kombinaciji s mekanim ružičastim svjetlom i četiri različita umirujuća zvuka umiruje novorođenčad i time im pomaže da brzo i mirno zaspe.Naravno, Ewan nije obična ovčica. Napravljeno je puno istraživanja da bi se odabrali stvarno najučinkovitiji umirujući zvukovi. Zvukovi koje novorođenčad sluša dok je u maternici. Istraživanja su također pokazala da se bebe lakše umire kad vide ružičasto svjetlo; osjećaju toplinu i sigurnost jer ih podsjeća na svjetlost u vrijeme kad su bili u maternici. Zato je izbor mekanog ružičastog svjetla jednostavno prirodan izbor za Ewanov trbuščić.Ewan omogućuje slušanje otkucaja majčinog srca, u kombinaciji sa zvukom maternice, kiše, usisivača i harfe, pa nudi izbor od četiri različita umirujuća zvuka. Otkucaji srca i zvuk maternice su stvarno snimljeni, nisu kompjuterski generirani. Ewana možete sigurno namjestiti na dječji krevetić samoljepivom čičak trakom. Možete ga ponijeti u šetnju, u auto... Samoljepivom čičak trakom možete jednostavno pričvrstiti i dudu svoje bebe, tako vam se neće zagubiti. Karakteristike:

simpatičan izgledzvuk otkucaja majčinog srcazvuk maternicezvuk kišezvuk harfezvuk usisivačanježnu i mekanu ružičastu svjetlost20-minutni tajmer s automatskim isključivanjemregulator zvukamogućnost postavljanja samoljepivom trakom Ewan je primio mnoge prestižne nagrade, među ostalim je bio izabran i za dar godine 2011. u Velikoj Britaniji. Za rad treba 3xAAA baterije.









Ovčica Ewan - Siva
Ovčica Ewan - Siva
55,90 €
u magicbaby.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe