LEONE RUKAVICE ”ITALY”

LEONE RUKAVICE ”ITALY”

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Leone rukavice Italy su najbolje rukavice u Leone ponudi. Atraktivan dizajn, kvaliteta izrade, položaj šake, Padding sve je na vrhunskom nivou… Cijela rukavica je napravl... Pročitaj cijeli opis
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0092601C
Prijavi grešku
Leone rukavice Italy su najbolje rukavice u Leone ponudi. Atraktivan dizajn, kvaliteta izrade, položaj šake, Padding sve je na vrhunskom nivou… Cijela rukavica je napravljena od prave kože tako da se očekuje dugotrajnost. Punjenje je srednje mekano i najdeblje na udarnom području iznad prstiju te vrlo dobro amortizira udarce čak i na tvrdim vrećama. Palac je također dobro zaštićen, blago zakrivljen i spojen sa ostatkom rukavice samo na vrhu. Traka na čičak nije predugačka i fiksira zglob bolje nego večina rukavica iz ponude. Dlan se može otvoriti i šaka se može savijati u predjelu zgloba. Ispod prstiju su ventilacijske rupice. Rukavice su zaista udobne za nošenje. Ovo je vrhunska rukavica za svakodnevni trening, rad na vreći, fokuserima ili sparing. Kalup je napravljen tako da i osobe sa večim šakama mogu izabrati rukavice od 10 Oz.SASTAV: 100% BIVOLJA KOŽA PADDING: 100% High Quality flex PUNAMJENA: ***** – PRIPREMA ZA BORBU ( + 5 TRENINGA TJEDNO )RAZINE TRENINGA:* * – POČETNIČKI NIVO ( 1 – 2 TRENINGA TJEDNO )*** – REKREATIVNI NIVO ( 2 – 3 TRENINGA TJEDNO )**** – NAPREDNI NIVO ( 3 – 4 TRENINGA TJEDNO )***** – PRIPREMA ZA BORBU ( + 5 TRENINGA TJEDNO )
LEONE RUKAVICE ”ITALY”
LEONE RUKAVICE ”ITALY”
78,00 €
u Stepasport

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe