vidaXL 4-Dijelni Set Čvrstih Kofera Boja Kave

vidaXL 4-Dijelni Set Čvrstih Kofera Boja Kave

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bilo da idete na poslovno putovanje ili na godišnji odmor, ovaj prelijepi set kofera osigurava da možete spakirati sve što vam je potrebno. Ovaj čvrsti set ima visokokval... Pročitaj cijeli opis
167,36 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 14:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL 4-Dijelni Set Čvrstih Kofera Boja Kave. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Kotačići
da
Ručka na izvlačenje
da
Vrsta kovčega
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01903815
Prijavi grešku
Bilo da idete na poslovno putovanje ili na godišnji odmor, ovaj prelijepi set kofera osigurava da možete spakirati sve što vam je potrebno. Ovaj čvrsti set ima visokokvalitetni, izdržljivi oklop od ABS-a i sigurnosne brave da zadrži vaše stvari na sigurnom. Unutarnji remeni za zatezanje čuvaju vaše stvari organizirane i na istom mjestu gdje ih [...] Bilo da idete na poslovno putovanje ili na godišnji odmor, ovaj prelijepi set kofera osigurava da možete spakirati sve što vam je potrebno. Ovaj čvrsti set ima visokokvalitetni, izdržljivi oklop od ABS-a i sigurnosne brave da zadrži vaše stvari na sigurnom. Unutarnji remeni za zatezanje čuvaju vaše stvari organizirane i na istom mjestu gdje ih postavite. Osim ergonomske teleskopske ručke, svaki kofer je također opremljen s 2 ručke za nošenje (na vrhu i sa strane) i četiri kotača koji se rotiraju za 360 stupnjeva. Vrlo izdržljiv i lagan, ovaj komplet čvrstih kofera bit će izvrstan pratilac za svako putovanje. Dostava uključuje tri kofera u različitim veličinama i jednu toaletnu torbicu a manji koferi se mogu pohraniti u veće radi uštede prostora.Boja: KavaMaterijal: Čvrsti oklop od ABS-a i obloga od tkanineVeličina: XL, 76 x 48 x 28 cm (D x Š x V)Veličina: L, 66 x 41 x 24 cm (D x Š x V)Veličina: M, 55 x 36 x 22 cm (D x Š x V)Veličina: Toaletna torbica, 21 x 29 x 14 cm (D x Š x V)Visina (s teleskopskom ručkom ispruženom): 105 cm (XL), 105 cm (L), 104 cm (M)Unutarnji remeni za zatezanjeSigurnosna brava 360°stupnjeva rotirajući kotačiErgonomske teleskopske ručke2 x Ručke za nošenje (gornja i bočna)Mogu se složiti jedna u druguOtporan na vodu i na udarce
vidaXL 4-Dijelni Set Čvrstih Kofera Boja Kave
vidaXL 4-Dijelni Set Čvrstih Kofera Boja Kave
167,36 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe