5 x zooBodova za 12 kg Eukanuba VETERINARY DIET hranu - Restricted Calorie

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Eukanuba Veterinary Diets suha hrana za pse razvijena je u suradnji s veterinarima te s cijelom linijom proizvoda ispunjava posebne potrebe pasa, prilagođene njihovoj dob... Pročitaj cijeli opis
124,59 €
13-23 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 13 - 23 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 22:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Ponuda trgovine Petissimo za proizvod 5 x zooBodova za 12 kg Eukanuba VETERINARY DIET hranu - Restricted Calorie. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01700DCB
Prijavi grešku
Eukanuba Veterinary Diets suha hrana za pse razvijena je u suradnji s veterinarima te s cijelom linijom proizvoda ispunjava posebne potrebe pasa, prilagođene njihovoj dobi, veličini, pasmini i aktivnosti. Eukanuba hrana pripremljena je od sastojaka najviše kvalitete, s uporabom životinjskih proteina kao glavnim izvorom proteina. Svi proizvodi Eukanube imaju visoku gustoću hranjivih tvari pri malim količinama hrane. Bez boja, aroma i konzervansa. Na izbor su sljedeće vrste: Restricted Calorie: niskokalorična dijetna hrana za pretile pse, s niskom energetskom gustoćom, L-karnitinom, kondroitin sulfatom i glukozaminom, pomaže smanjiti težinu i podupire zdrave zglobove Weight/Diabetic Control: nemasna dijetna hrana za pse, kontrola tjelesne težine i dijabetesa, s perad i ječmom, regulira opskrbu s glukozom, optimalno ispuštanje inzulina, podupire zdravu tjelesnu težinu Dermatosis: uravnotežena dijetna hrana za odrasle pse, podupire kožu kod dermatoze ili prehrambenoj netoleranciji, s ribom, krumpirom, prebiotikom i omega masnim kiselinama Intestinal: nemasna dijetna hrana za odrasle pse s probavljivim sastojcima i povišenim udjelom elektrolita, za korištenje kod gastrointestinalnih smetnji, nakon akutnog proljeva i hiperlipidemije Joint Mobility: dijetna hrana za pse s problemima sa zglobovima, sadrži nisku energetsku gustoću, L-karnitin, kondroitin sulfat i glukozamin, podupire kontrolu tjelesne težine, zdrave zglobove i imunološki sustavi Samo kratko vrijeme! Pri kupnji 12 kg Eukanuba VETERINARY DIET suhe hrane za pse sada ćete dobiti 5 x više zooBodovš Obratite pozornost na to da ponuda vrijedi samo pod brojem artikla 1181309.
5 x zooBodova za 12 kg Eukanuba VETERINARY DIET hranu - Restricted Calorie
5 x zooBodova za 12 kg Eukanuba VETERINARY DIET hranu - Restricted Calorie
124,59 €
u Petissimo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe