Royal Canin Sterilised 12+ - 4 kg

Royal Canin Sterilised 12+ - 4 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
S 12 godina se kod mačaka ubrzava staranje stanica što vodi do postupnoga smanjenja rada organizma. To na svaku životinju različito djeluje. Kod nekih starijih mačaka, a ... Pročitaj cijeli opis
42,99 €
2-4 dana
Istaknute ponude
?

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Sve ponude
Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CA1FE
Prijavi grešku
S 12 godina se kod mačaka ubrzava staranje stanica što vodi do postupnoga smanjenja rada organizma. To na svaku životinju različito djeluje. Kod nekih starijih mačaka, a posebno kod kastriranih mačaka, smanjenje aktivnosti lako vodi do debljanja, iako bi bilo za očekivati da se sa starošću izgubi težina. Zato je važno da ponudimo mački prehranu koja uzima u obzir njenu starost i fizičko stanje. Za zdrav proces staranja sadrži Royal Canin Sterilised 12+ prije svega kompleks antioksidansa (vitamini, likopen, zeleni čaj i grožđani polifenoli) i veću količinu esencijalnih masnih kiselina. Royal Canin Sterilised 12+ suha hrana je razvijena posebno za kastrirane mačke starije od 12 godina: Kontrolirana opskrba energijom: izabrani sastav omogućuje održavanje idealne tjelesne težine sa smanjenim unosom kalorija Dodatak L-karnitina: (200 mg / kg) pomaže u odstranjivanju masti Potiče zdravlje mokraćnih puteva: s uravnoteženom pH-vrijednosti u urinu (pH 6-6,5), kao i prilagođenim udjelom fosfora Već više od 40 godina predstavljaju životinje za Royal Canin centralnu točku u radu, čiji rezultati između ostalog uključuju i liniju proizvoda 'Health Nutrition' - hranu za za zdravlje životinja. Samo poznavanje pravih prehrambenih potreba životinja i poštovanje njihovih individualnih osobina vodi k razvoju i proizvodnji prehrane koja točno pokriva njihove potrebe.
Royal Canin Sterilised 12+ - 4 kg
Royal Canin Sterilised 12+ - 4 kg
42,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe