ROYAL CANIN hrana za mačke AGEING +12 - 4 kg

ROYAL CANIN hrana za mačke AGEING +12 - 4 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kako vaša mačka stari, tako postaje manje aktivna, a to je osobito vidljivo kod mačaka preko 12 godina. Smanjena aktivnost može dovesti do gubitka težine i slabljenja miš... Pročitaj cijeli opis
60,79 €
2-12 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Ponuda trgovine Petissimo za proizvod ROYAL CANIN hrana za mačke AGEING +12 - 4 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003AC7BE
Prijavi grešku
Kako vaša mačka stari, tako postaje manje aktivna, a to je osobito vidljivo kod mačaka preko 12 godina. Smanjena aktivnost može dovesti do gubitka težine i slabljenja mišića. Također bi moglo doći do gubitka apetita zbog dentalnih problema i smanjenog osjećaja za miris. Vaša starija mačka bi mogla propustiti uzimati važne hranjive tvari i vitamine koje treba za dostojanstveno starenje. To može uzrokovati da njezino krzno bude bez sjaja i tanko, ili može patiti od problema sa spavanjem ili od poremećaja u ponašanju. Zdrava prehrana posebno usmjerena na starije mačke može pomoći vašoj mački da vodi sretan i zdrav život u svojim kasnijim godinama. Starost također može utjecati funkciju bubrega, zglobove, imunološki sustav ili probavni trakt. Royal Canin +12 mačja hrana sadrži sve što vaša mačka od 12 ili više godina treba da bi ostala zdrava: Reducira miris stolice: prirodni sastojci u Royal Canin +12 mačji hrani smanjuju količinu neprobavljene hrane i potiče crijevnu floru. Neugodni mirisi stolice su prirodno smanjeni Zdrav kompleks za usporavanje staničnog starenja: bogat vitaminom E i C koji zajedno s polifenolom iz grožđa i zelenog čaja neutraliziraju slobodne radikale i usporavaju proces starenja stanica pomažući vašoj mački da ostane živahna Smanjeni udio fosfora i natrija pomaže održavati funkciju bubrega Optimalni unos kalorija: prikladan za manje aktivan način života kućnih mačaka Poseban oblik kroketa: meki unutra i hrskavi izvana za poticanje žvakanja vaše mačke Poboljšana dentalna higijena: s natrijevim polifosfatom koji veže kalcij u ustima i sprječava stvaranje kamenca Uravnotežen sadržaj minerala: za zdrav urinarni trakt sa optimalnom pH-vrijednosti u urinu (pH 6-6,5) Nježna eliminacija progutane dlake: ova klinički ispitana formula aktivira probavni trakt i pomaže da se lagano riješi dlaka koje vaša mačka proguta čime se smanjuje rizik od formiranja loptica dlaka Zdravo krzno: uravnotežene hranjive tvari su biotin i boražino ulje (bogato omega-6 masnim kiselinama) za potporu zdravog i lijepog krzna Već više od 40 godina kućni ljubimci su središnja točka u radu Royal Canina, a rezultati se vide u liniji proizvoda ''Health Nutrition'',tj. u prehrani za zdravlje životinja. Poznavanje stvarnih prehrambenih potreba životinja i poštivanje njihovih individualnih karakteristika vodi razvoju i proizvodnji hrane koja ispunjava sve potrebe vašeg ljubimca.
ROYAL CANIN hrana za mačke AGEING +12 - 4 kg
ROYAL CANIN hrana za mačke AGEING +12 - 4 kg
60,79 €
u Petissimo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe