Royal Canin Breed Bulldog Adult - 12 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Engleski buldog je miran i uravnotežen obiteljski pas i pratitelj sa srcem od zlata. Radi posebnog oblika glave s kratkim licem i donjom čeljusti (brahiocefalički tip) bu... Pročitaj cijeli opis
Sve ponude
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 1:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zoocity ponudi
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:02.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CB278
Prijavi grešku
Engleski buldog je miran i uravnotežen obiteljski pas i pratitelj sa srcem od zlata. Radi posebnog oblika glave s kratkim licem i donjom čeljusti (brahiocefalički tip) buldozi imaju uske dišne puteve. S time je povezan veliki napor pri disanju koji utječe i na probavni tranzit. Takav oblik glave stvara probleme i prilikom uzimanja hrane. Zato buldozi trebaju posebne brikete koji se lako mogu jesti i koji će ih potaknuti na žvakanje. Koža im je karakteristično zgužvana. Zglobovi ove pasmine trebaju posebnu pažnju i zaštitu. Royal Canin Breed Bulldog Adult suha hrana za odrasle buldoge od 12 mjeseci je prilagođena posebnim karakteristikama ove pasmine: Zdravlje i zaštita zglobova: Royal Canin Bulldog Adult hrana za pse podržava održavanje mišićne mase i pomaže u zaštiti zglobova s optimalnim udjelom proteina (24%), velikom količinom L-karnitina, kondroitina i glukozamina i omega-3 masnih kiselina (EPA / DHA) Poticanje zdrave kože: antioksidansni kompleks cinka, vitamina i aminokiselina može poboljšati prirodnu funkciju kože kao barijere i pomaže da dlaka bude zdrava i jaka. Optimalan unos hrane i zaštita zubi: ergonomski oblikovani briketi čine unos hrane lakšim i potiču na intenzivno žvakanje i mehaničko čišćenje zubi Optimalna probava: smanjenje neprobavljivih proteina smanjuje bakterijsku fermentaciju i omogućava dobru probavnu higijenu. FOS potiče zdravu crijevnu floru Kroketi: Royal Canin Breed buldog je suha hrana za odrasle buldoge s recepturom prilagođenom ovoj pasmini s posebnim prehrambenim potrebama.
Royal Canin Breed Bulldog Adult - 12 kg
Royal Canin Breed Bulldog Adult - 12 kg
80,00 €
u zoocity

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe