Royal Canin Breed Labrador Retriever - 12 kg

Royal Canin Breed Labrador Retriever - 12 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Labrador retriveri su jedinstveni psi koji donose šarm i radost u svaki dom. Oni imaju jedinstvenu strukturu dlake i poddlaku koja odbija vodu. Alkalna pH-vrijednost za z... Pročitaj cijeli opis
Sve ponude
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 16:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zoocity ponudi
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:45.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CA1EA
Prijavi grešku
Labrador retriveri su jedinstveni psi koji donose šarm i radost u svaki dom. Oni imaju jedinstvenu strukturu dlake i poddlaku koja odbija vodu. Alkalna pH-vrijednost za zaštitu kože slabi tijekom vremena. Labradori često pokazuju ogroman apetit, ali zapravo imaju relativno nisku dnevnu kalorijsku potrebu. Po prirodi su skloni prekomjernoj težini i to treba imati na umu prilikom hranjenja. Vaš labrador voli fizičku aktivnost. Bilo da lovi, radi, ili samo hoda, Vaš pas je pun energije. Njegove zglobne hrskavice služe kao amortizeri i često su izložene velikom naporu. To je razlog zašto je kod njih rizik od razvoja artritisa vrlo visok. Royal Canin Breed labrador retriver suha hrana za pse je posebno razvijena za potrebe odraslih labradora: Idealna težina: smanjena količina masti (13%) i L-karnitin za poticanje probave, pomaže da održite idealnu težinu Vašeg labrador retrivera. Posebna debljina i oblik briketa, kao i receptura koja sadrži ječam i trputac omogućavaju brzo stvaranje osjećaja sitosti. Jačanje zglobova: Royal Canin Breed labrador retriver 30 hrana za pse pomaže u jačanju zglobova i kostiju. Hranjive tvari kondroitin sulfat i glukozamin usporavaju trošenje hrskavice i potiču obnovu stanica hrskavice. Omega-3 masne kiseline EPA i DHA djeluju protuupalno, a mangan i kompleks antioksidansa štite od oksidativnih oštećenja. Zaštita kože i sjajne dlake: Royal Canin Breed Labrador Retriver hrana za pse jača zaštitnu funkciju kože i održava prirodni sjaj dlake zahvaljujući mješavini vitamina i aminokiselina. Održavanje prirodnog vida: antioksidansni kompleks (lutein, zeaksantin, vitamini E i C) pomaže u održavanju vida Kroketi:
Royal Canin Breed Labrador Retriever - 12 kg
Royal Canin Breed Labrador Retriever - 12 kg
86,00 €
u zoocity

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe