Royal Canin Breed Boxer Puppy - 12 kg

Royal Canin Breed Boxer Puppy - 12 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Mladi bokseri trebaju hranu za pse koja je prilagođena njihovim posebnim prehrambenim potrebama. Prije svega se zglobovi i mišići trebaju razvijati na uravnotežen ... Pročitaj cijeli opis
102,09 €
2-12 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:02.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Ponuda trgovine Petissimo za proizvod Royal Canin Breed Boxer Puppy - 12 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00B7965E
Prijavi grešku
Mladi bokseri trebaju hranu za pse koja je prilagođena njihovim posebnim prehrambenim potrebama. Prije svega se zglobovi i mišići trebaju razvijati na uravnotežen i skladan način kako bi se osiguralo zdravlje pasa u odrasloj dobi. Dragocijeni i lako probavljivi proteini podupiru probavni sustav koji je nerijetko osjetljiva točka u štenaca. Bokser je vrlo aktivan i živahan pas čiji su zglobovi često izloženi velikim naporima. Bokser ima veliko srce i snažnu muskulaturu, ali je poznat i po tome da ima srčane probleme. Zbog svog jedinstvenog oblika glave s kratkim licem i donjom čeljusti (brahicefalični tip), Vaš bokser ima jedinstvenu tehniku prehranjivanja. On teži tome da usisa svoju hranu prije nego li je pojede. Kao i kod svih velikih pasa je probavni sustav kod boksera osjetljiviji nego kod manjih pasa. Royal Canin Breed bokser Puppy suha hrana je razvijena za posebne potrebe mladih boksera do 15 mjeseci: Optimalan razvoj mišića i zaštita zglobova: Royal Canin Boxer Puppy potiče ispravan razvoj zglobova i mišića zahvaljujući proteinima, visokoj razini L-karnitina, kondroitina, glukozamina i EPA i DHA masnih kiselina. Jača prirodni imunološki sustav: poseban kompleks antioksidansa pomaže u jačanju imunološkog sustava Optimalan unos hrane: ergonomski oblikovani kroketi čine uzimanje hrane lakšim i potiče na intenzivno žvakanje Optimalna probava: potiče dobru ravnotežu crijevne flore s prebioticima i trputcem Kroketi: Royal Canin Breed Boxer Puppyje suha hrana za mlade boksere s recepturom prilagođenoj ovoj pasmini i njezinim posebnim prehrambenim potrebama.
Royal Canin Breed Boxer Puppy - 12 kg
Royal Canin Breed Boxer Puppy - 12 kg
102,09 €
u Petissimo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe