Royal Canin Outdoor +7 - 10 kg

Royal Canin Outdoor +7 - 10 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Iako zrele, starije mačke koje provode vrijeme na otvorenom i dalje imaju višu razinu aktivnosti. Kako bi im se održalo zdravlje i vitalnost, mora se uzeti u obzir da se ... Pročitaj cijeli opis
83,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:03.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Royal Canin Outdoor +7 - 10 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CA168
Prijavi grešku
Iako zrele, starije mačke koje provode vrijeme na otvorenom i dalje imaju višu razinu aktivnosti. Kako bi im se održalo zdravlje i vitalnost, mora se uzeti u obzir da se njihove energetske potrebe mijenjaju i povećavaju ovisno o njihovoj dobi. Uzrok tome je prije svega manja učinkovitost njihovog probavnog sustava. Mačke iznad 10 godina više su sklone bubrežnim poremećajima i njihov prirodni imunitet postaje manje učinkovit. Posljedice starenja se prije sveg mogu uočiti na mačjim zglobovima, budući da su bili jako opterećeni tijekom mačjeg života na otvorenom. Royal Canin Outdoor +7 mačja hrana je optimalno razvijena da zadovolji posebne prehrambene potrebe starijih mačaka koje pretežno žive vani: Optimalan unos kalorija: prilagođen je energetskim zahtjevima starijih mačaka koje provode vrijeme na otvorenom, s raznim uljima Pomaže u održavanju hrskavice i zglobova: glukozamin, kondroitin sulfat i omega-3 masne kiseline (EPA/DHA) potiču metabolizam i bolju pokretljivost zglobova. Age-Support-Complex za usporavanje staničnog starenja: bogat vitaminima E i C koji u kombinaciji s polifenolima (150 mg/kg) iz grožđa i zelenog čaja neutraliziraju slobodne radikale koji usporavaju starenje stanica. Smanjeni udio natrija i pomaže u radu bubrega Zdravi bubrezi: smanjena razina fosfora od 0,79% pomaže u održavanju zdravih bubrega Odgovarajući sadržaj minerala: za poticanje zdravog urinarnog trakta, pH-vrijednost između 6,0 do 6,5 Optimalna dentalna higijena: uz pomoć natrijevog polifosfata koji se veže za kalcij u usnoj šupljini i time usporava stvaranje zubnog kamenca Već više od 40 godina kućni ljubimci su središnja točka u radu Royal Canina, a rezultati se vide u liniji proizvoda 'Health Nutrition',tj. u prehrani za zdravlje životinja. Poznavanje stvarnih prehrambenih potreba životinja i poštivanje njihovih individualnih karakteristika vodi razvoju i proizvodnji hrane koja ispunjava sve potrebe vašeg ljubimca.
Royal Canin Outdoor +7 - 10 kg
Royal Canin Outdoor +7 - 10 kg
83,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe