Ferplast spremnik za hranu Feedy - do 15 kg suhe hraneBESPLATNA dostava od 299kn

Ferplast spremnik za hranu Feedy - do 15 kg suhe hraneBESPLATNA dostava od 299kn

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Hrana Vašeg psa treba ostati uvijek svježa i hrskava - onda je Ferplast spremnik Feedy prava stvar za Vas. U ovaj plastični spremnik, koji je dostupan u dvije veličine, m... Pročitaj cijeli opis
37,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
38,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Ferplast spremnik za hranu Feedy - do 15 kg suhe hraneBESPLATNA dostava od 299kn. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0096124A
Prijavi grešku
Hrana Vašeg psa treba ostati uvijek svježa i hrskava - onda je Ferplast spremnik Feedy prava stvar za Vas. U ovaj plastični spremnik, koji je dostupan u dvije veličine, može se pohraniti 5 kg ili 15 kg suhe hrane. Poklopac i kanta su opremljeni s brtvom. Tako hranu možete pohraniti duže vrijeme i istodobno izbjegavati mirise. U poklopcu spremnika Feedy se nalazi ručka, za lakše otvaranje. S ovom moderno dizajniranim i praktičnim spremnikom nudite Vašem vjernom ljubimcu uvijek svježu i hrskavu suhu hranu. Ferplast spremnik za hranu Feedy u pregledu: Kanta za pohranjivanje suhe hrane Za svježu i hrskavu hranu Brtve na poklopcu i kanti, kako bih mogli duže vrijeme pohraniti hranu Praktična ručka na poklopcu za lakše otvaranje spremnika Dostupno u dvije veličine Boje: Kanta: bijela s narančastim logom Ferplasta Poklopac: tamno sivi Materijal: plastika Dimenzije: Mala: D 26,5 x Š 24 x V 35,5 cm Otvor: D 23 x Š 20 cm Velika: D 37,5 x Š 34 x V 50 cm Otvor: D 31,5 x Š 27,5 cm Volumen: Mala: do 5 kg suhe hrane Velika: do 15 kg suhe hrana
Ferplast spremnik za hranu Feedy - do 15 kg suhe hraneBESPLATNA dostava od 299kn
Ferplast spremnik za hranu Feedy - do 15 kg suhe hraneBESPLATNA dostava od 299kn
37,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe