vidaXL 4-dijelna vrtna garnitura od poliratana s jastucima smeđa

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj komplet od PE ratana izvrstan je dodatak za svaki prostor na otvorenom. Unesite dašak stila u vaš vrt, balkon ili terasu s nenametljivim ali elegantnim... Pročitaj cijeli opis
425,24 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 1:10.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL 4-dijelna vrtna garnitura od poliratana s jastucima smeđa. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Broj komada u kompletu
12
Sadržaj vrtne garniture
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00975C6B
Prijavi grešku
Ovaj komplet od PE ratana izvrstan je dodatak za svaki prostor na otvorenom. Unesite dašak stila u vaš vrt, balkon ili terasu s nenametljivim ali elegantnim dizajnom.

Ova izdržljiva garnitura izrađena je od materijala koji su otporni na vodu i vremenske utjecaje i lako se čisti, što ju čini prikladnom za svakodnevnu uporabu na otvorenom. Čelični okvir obložen prahom čini set vrlo čvrstim i izdržljivim. Zahvaljujući laganoj konstrukciji, lako se pomiče.

Ovaj set se isporučuje s vrlo udobnim, debelo podstavljenim jastucima za sjedalao i naslon. Presvlake jastuka i jastučića se mogu skinuti i prati. Osim toga, jedna strana sofe se može razvući i sjedalo se može podesiti na tri različite razine za najudobniji položaj.

Dostava uključuje kutnu sofu, stolić za kavu, dva taburea, četiri jastuka i četiri jastučića. Napomena: Preporučujemo prekrivanje seta tijekom kiše, snijega ili mraza.
vidaXL 4-dijelna vrtna garnitura od poliratana s jastucima smeđa
vidaXL 4-dijelna vrtna garnitura od poliratana s jastucima smeđa
425,24 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe