KONČAR bojler EGV 50.2 RI

 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Ime trgovine (A-Z)
  • Ime trgovine (Z-A)
Prije kupovine provjeri detalje kod izabrane trgovine.
HR
Dostupan

Ponuda za proizvod Bojler Končar EGV 50.2 RI EGV50.2RI

Internet banking ili virman.

Zagreb: Cijena dostave u stan sa uslugom nošenja do 5 kata iznosi 100 kn (PDV uključen) i vrši se 1-2 dana od uplate ili po dogovoru sa prodajom (Plamen kamini i štednjaci ne unose se u stan). - Hrvatska: Dostavu na području Hrvatske te rok isporuke dogovarate sa djelatnikom a cijena ovisi o količini te težini aparata koji idu na dostavu putem dostavne službe AGIT (dostava je pred kuću ili stan, ne unosi se). Minimalan iznos dostave je 30 kn (PDV uključen) za uređaje do 2 kg težine dok se iznos dostave za teže aparate izračunava prema važećem cjeniku dostavne službe AGIT

HR
Raspoloživo

Ponuda za proizvod Elektrieni bojler Konear EGV 50.2 RI

Kartice, Kartice na rate, Pouzeće, Internet bankarstvo

Dostava: cijena dostave 19,99 kn; za igračke i knjige dostava je BESPLATNA za kupovine iznad 100,00 kn; za ostale kategorije dostava je BESPLATNA za kupovine iznad 700,00 kn Dostava se vrši putem dostavne službe Overseas Express.

HR
Na zalihi

Ponuda za proizvod Visokotlačna grijalica vode EGV 50.2 RI

Gotovinom pri pouzeću, uplatom na račun (virmanom), karticama online

U roku 2-5 dana; TEL: 0800 6327

HR
na skladištu

Ponuda za proizvod KONČAR bojler EGV 50.2 RI

Sve vrste plaćanja: Kartice beskamatno do 12 rata, potrošački kredit, pouzeće, virman, opća uplatnica, online bankarstvo.

Internet megastore salonatech.com usluge dostave obavlja na području cijele Republike Hrvatske uključujući i otoke u suradnji s tvrtkom Intereuropa d.o.o. Kupac na svoj zahtjev može dogovoriti isporuku s nekom drugom dostavnom službom te u tom slučaju sam kontaktira dostavnu službu i uvjete dostave robe.

HR
Na zalihi

Ponuda za proizvod K BOJLER EGV 50.2 RI (VANJSKI TERMOSTAT)

Bankovnim debitnim karticama - Maestro (sve banke), Visa Electron * Kreditnim karticama: Visa, MasterCard * Općom uplatnicom ili internet bankarstvom * American Express karticom jednokatno i obročno do 12 rata (beskamatno) * Diners karticom jednokratno i obročno do 12 rata (beskamatno)

dostava se naplaćuje za asortiman robe bijele tehnike i peći u iznosu od 50,00 kuna sa PDV-om, a iznos od 30 kn sa PDV-om za kupovinu sve ostale robe. Dostava u roku 2 do 3 radna dana vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za niže navedene otoke gdje dostava dolazi u roku 5 dana: