Feringa Sticks losos i pastrva - 3 x 6 g

Feringa Sticks losos i pastrva - 3 x 6 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Feringa štapići za mačke su ukusne premium grickalice bez žitarica za sve mačke. S puno ljubavlju sastavljena receptura sadrži visoki udio vrijednih životinjskih proteina... Pročitaj cijeli opis
0,79 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
4,78 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 22:24.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Feringa Sticks losos i pastrva - 3 x 6 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009888BC
Prijavi grešku
Feringa štapići za mačke su ukusne premium grickalice bez žitarica za sve mačke. S puno ljubavlju sastavljena receptura sadrži visoki udio vrijednih životinjskih proteina, važne vitamine te taurin. Vaš tigrić će obožavati Feringa štapiće, bilo kao nagrada ili međuobrok. Feringa nudi ljubav koju se može okusiti, jer ove fine mačje štapiće se proizvode od pažljivo odabranih, svježih sastojaka u jednom obiteljskom poduzeću u Austriji. Štapići su pojedinačno zapakirani, tako se očuva svježina i aroma. Praktične ureze na štapićima osigurava jednostavno porcioniranje po potrebi! Feringa - s ljubavlju kao iz domaće kuhinje! Feringa štapići u pregledu: Vrlo visoki udio mesa odnosno ribe (95% odnosno 65%) Bez žitarica i bez dodatka šećera S taurinom: podupire vid i rad srca S vitaminima i mineralima: za jačanje imunološkog sustava Blago sušene na zraku Proizvedeno u obiteljskom poduzeću u Austriji Urezi na štapićima za jednostavno i savršeno porciniranje
Feringa Sticks losos i pastrva - 3 x 6 g
Feringa Sticks losos i pastrva - 3 x 6 g
0,79 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe