Biciklizam je zabavan, ali pazite na sigurnost

18.12.2014. 9:21:00

Biciklizam je vrlo popularan sport među svim dobnim skupinama. Popularizaciji biciklizma uvelike su pridonijela razna sportska događanja, priredbe i općenito, promoviranje biciklizma kao dijela zdravog načina življenja. Biciklizam povoljno utječe na naše zdravlje, rekreativno je i opuštajuće, ali i vrlo praktičan i brz način kretanja.

image

Bicikle ćete danas naći po vrlo povoljnim cijenama, u gotovo svakoj trgovini, a ako kupujete van sezone možete i prilično uštedjeti pa izbarati kvalitetniji i bolje opremljeni model. U svakom slučaju, provjeravajte ponudu na i Jeftinije.hr - trudimo se svakodnevno donijeti vam najbolju ponudu i najniže cijene.

Biciklizam može biti jedna od aktivnosti u kojoj ćete uživati sa svojom obitelji. Ako imate malu djecu prikladne će biti dječje sjedalice za bicikle sa kojima možete povesti dijete na neku od biciklističkih vožnji. A ako su vam djeca malo veća, kupite im bicikl. Ponuda je velika, gotovo svaka vrsta bicikala dolazi i u dječjoj veličini pa smo sigurni da ćete pronaći neki prikladni model.

Bicikli mogu biti gradski, brdski, cestovni, BMX, električni i cruiser bicikli, a gotovo svaka od tih vrsta ima i različiti dizajn za žene, muškarce i djecu. Po svojoj visini izaberite veličinu rame i kotača. Najčešći odabir su brdski bicikli koji su praktični i primjereni jednako za vožnju u prirodi i po gradskom asfaltu.

Kada odaberete bicikl, razmislite i o kupovini dodatne opreme – nosači, košare, bidoni, kacige, brzinomjer, svjetla – sve će vam to olakšati vožnju i zajamčiti dodatnu sigurnost dok ste na biciklu. Razmislite i o automobilskom nosaču za bickle, posebno, ako se ni na odmoru ne želite odreći uživanja na dva kotača.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe