Broševi su odličan modni detalj

18.12.2014. 4:22:00

Broševi su modni dodaci s kojima lako možete podignuti izgled svake modne kombinacije. Izaberite broš napravljen od srebra, zlata ili drugih materijala. Naći ćete ih u svim oblicima i veličinama pa izaberite one koji će najbolje pristajati vašem stilu.

image

Ako želite obogatiti svoju kolekciju nakita i izabranim nakitom uljepšati svoje dnevne modne kombinacije onda je broš odličan odabir! S obzirom na raznolikost broševa, lako ćete naći neki koji će odgovarati elegantnim večernjim modnim kombinacijma ili pak svakodnevnim, casual izdanjima. Broševi će odlično ići na razne tunike i veste, a birati ih možete i po romantičnom, zabavnom, elegantnom ili profinjenom stilu.

Broševima možete iskazivati i pripadnost društvu ili skupini, ali najčešće služe isključivo kao modni detalj. Broševi koje nazivamo zabavnima najčešće nose šaljivi natpis ili sliku na sebi, oni romantični ukrašeni su poludragim kamenjem, kristalima ili sličnim ukrasima, a elegantni su često napravljeni finim filigranskim radom i ukrašeni sličnim ukrasima.

Broševi su odlična ideja i za darivanje. Ako se odlučite za darivanje broša razmislite malo o stilu osobe koju želite darivati pa u skladu s tim izaberite i broš. Prikladni će možda biti zlatni ili srebrni broševi različitih veličina i oblika pa sve ovisi, kao i inače, o tome koliko ste ga spremni platiti. Broševe ćete naći zaista u svim oblicima, sa raznim motivima i u gotovo svim veličinama. Odabir je zaista velik – cijene su uglavnom pristupačne pa ne vidimo razloga zašto, poput brojnih poznatih osoba, i vi ne biste započeli sa sakupljanjem broševa.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe