Brzina zapisivanja i veličina su bitne karakteristike MMC kartica

18.12.2014. 9:34:00

Multimedia Card (MMC) je vrsta memorijske kartice i odličan odabir svima koji podatke žele pohraniti na pouzdan i siguran način. MMC kartice više nisu novost na tržištu i lako ćete ih naći u svakoj trgovini računalne opreme i potrošačke elektronike.

image

MMC memorijske kartice odlikuje niz tehničkih karakteristika koje biste trebali provjeriti prije kupovine. U prvom redu, odabir veličine kartice, odnosno količinu mjesta za pohranu podataka izaberite prema vlastitim potrebama; ako vam treba kartica za manji broj datoteka i podataka kupite onu s manjom količinom memorije, veličina 1GB ili manje trebala bi biti dovoljna. Svi oni koji na karticu žele trajno pohraniti više podataka, izabrat će neke od najvećih.

MMC kartice imaju unaprijed određenu brzinu pisanja i čitanja podataka. Brzina je iznimno važna onima koji će karticu koristi u svakodnevnom poslovnom okruženju. Multimedijska memorijska kartica veće brzine i memorije bit će i nešto skuplja pa pripazite da ne plaćate nešto što vam nije potreba.

U svakom slučaju, u našoj ćete tražilici pronaći najbolji omjer cijene i kvalitete MMC kartica pa pogledajte i izaberite najbolju vrijednost za novac.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe