Budite oprezni kada kupujete proizvode za njegu tijela

18.12.2014. 12:26:00

Njega tijela je izuzetno važna za održavanje zdrave i lijepe kože. Svaka krema, mast i eterično ulje koje ima blagotvoran učinak na naše tijelo, zdravlje i blagostanje je dobrodošlo, a ulaganje u takvo opuštanje je izvrsna investicija za vas.

image

Kad kupujete potrebna je velika pažnja jer je kozmetika za njegu tijela u posljednjih nekoliko godina postala jedno od područja koje prodaje puno neprovjerenih i nekvalitetnih proizvoda koji će učiniti više zla nego dobra. Iz tog razloga potrebno je prije kupnje novog proizvoda, koji je dio asortimana za njegu tijela, vrlo se dobro raspitati o tome kako krema, mast ili eterično ulje djeluje kod drugih koji su već koristili taj proizvod.

Da bi njega tijela bila sigurna za nas moramo, prije kupnje novog proizvoda koji još nismo koristili, dobiti što veći broj različitih informacija, pogotovo od onih koji već imaju iskustva s određenim proizvodom. Najbolji izvor informacija je internet, kao i mišljenja korisnika na raznim forumima , blogovima i drugim web stranicama.

Čak i naziv proizvođača proizvoda, bilo da je krema, mast, ili eterično ulje, ima puno toga za reći o tome da li je proizvod od povjerenja. U slučaju poznatih proizvođača, kao što su Pliva i Belupo, vašim brigama je kraj. Međutim, potrebno je prije uporabe posavjetovati se sa liječnikom jer možete dobiti alergije ili neke druge neugodnosti.

Kada kupujete kremu ili neki drugi proizvod za njegu lica, važno je da se uklone one neugodne stvari koje i želite ukloniti. Dakle, za vrlo suhu kožu odaberite hidratantnu kremu pa će vaša koža dobiti dodatni sadržaj vode.

Bez obzira na vrstu kreme koju kupujete, osobito je važno da ta krema ne sadrži štetne tvari ili genetski modificirane elemente koji bi mogli biti štetni za vaše zdravlje. Zbog takvih opasnosti, koje vrebaju na vas, a pogotovo kada kupujete kreme koje nikada prije niste koristili, bolje je odabrati proizvod jedne od vodećih svjetskih farmaceutskih tvrtki koja si ne bi mogla priuštiti takvu pogrešku da lansira proizvod koji sadržava tvari štetne za zdravlje. Ako pronađete mišljenja drugih korisnika, a ne naiđete na velike količine negativnih podataka, dovoljno ste informirani prije kupnje i sigurno ćete izabrati zdravi proizvod.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe