Digitalne vage su prikladne za svaki dom

18.12.2014. 14:46:00

Briga o zdravlju je od vitalnog značaja i jedan od načina na koji to možete učiniti je redovito praćenje vaše težine. Digitalne vage prikladne su za svaki dom , a možete birati između različitih modernih stilova i veličina mnogih proizvođača. Uz korištenje osobnih vaga, vi i vaši članovi obitelji možete lakše voditi brigu o zdravlju.

image

Tržište je prepuno različitih proizvođača koji u svojim ponudama imaju vage, a međusobno se razlikuju po cijeni i kvaliteti. Inače, postoje vage za upotrebu u kuhinji, mini vage, vage za dojenčad i osobne vage.

Analogne su zamijenile digitalne vage, koje su dostupne u modernim oblicima i lako je pronaći onu, koja će pristajati ostaloj opremi u vašem domu.

Digitalna vaga ima zaslon na kojem pišu kilogrami, a tehnološki naprednije osobne vage će vam pokazati i kontrolu tjelesne masti, koštane mase i vode u organizmu. Vage su izrađene od različitih materijala, preporučljivo je odabrati onaj na kojem neće biti vidljivi otisci.

Prije nego što se odlučite na kupnju digitalne vage, provjerite koja joj je maksimalna težina, obično ide do 150 kilograma, ali može biti i veća. Osobna vaga s pločom od stakla se lako čisti ili odaberite onu koja ima funkciju pohrane podataka za više osoba i definiciju spola osobe. Većina modernih digitalnih vaga također ima priključak za USB preko kojeg se možete povezati s računalom, tako da možete lakše pratiti vaše mršavljenje.

Digitalna vaga vam također može izračunati kalorije i upozoriti vas kada dobivate na težini zbog povećanja mišićne mase, a ne masti. Kako je ne biste morali više puta paliti i gasiti, možete odabrati onu vagu, koja to radi automatski od trenutka kada ste na nju stali i isključi se kada siđete.

Digitalne vage rade na baterije, a neki modeli imaju i zaštitu protiv sklizanja. Prije nego što se odlučite za kupnju, provjeru točnost vage. Cijene osobne vage mogu se razlikovati, ali danas su dostupne digitalne vage visoke kvalitete po vrlo povoljnim cijenama. Odaberite onu koja najbolje odgovara vašim kriterijima i namjeni. Ako ste počeli strogu dijetu, onda je instrument s više mogućnosti odličan izbor, ali ako vam treba samo povremeno vaganje, najvažnije je da je precizna.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe