Do boljeg zdravlja i blagostanja uz konopljine proizvode

18.12.2014. 22:19:00

Na tržištu alternativnih i domaćih prehrambenih proizvoda, sve popularniji su konopljini proizvodi, koji su izvrstan izvor bjelančevina, daj vam više energije te okrepljuje vaš imunitet. Konopljini proizvodi su izuzetno bogati bjelančevinom, što se zove globulin te sadrže mnogo edestina, koji je najpotpuniji biljnu bjelančevinu. Konopljini proizvodi su konopljino ulje, konopljin čaj, te konopljino brašno.

image

Konopljini proizvodi dobri su za zdravlje i blagostanje, dok istovremeno su vrlo ukusni. Naime, sadrže nezamjenjive sastojke, koje su ljudskom organizmu prijeko potrebni te su s njom impresionirani i brojni slavni kuhari, kao Jamie Oliver. Konopljini proizvodi ne sadrže kolesterol, omogućuje vam veću vitalnost, dok sastojci kao ugljikohidrati pružaju vam bolju probavu i više energije.

Konopljino ulje zbog svoje gamalinolenske masne kiseline pomaže u regulaciji lipida u krvi, što znači, da sprječava različite bolesti i infarkte. Konopljino ulje možete koristiti u svakodnevnoj pripremi cjelovitih namirnica, ali ne smijete ga grijati više od 180°C.

Nadalje, konopljino ulje je primjerno i za zdrave i za bolesne osobe, koje su na posebnoj dijeti. Uz konopljino ulje, možete vašu hranu pripremiti s konopljinim brašnom. to odličan izbor za pečenje ili za kuhanje hrane, a ima okus po orašastim plodovima.

Konopljino brašno je, isto kao i ulje, vrlo zdravo i sadrži puno bjelančevina i minerala te ima visok udio vlakana. Konopljino brašno nema glutena i možete ga koristiti kada želite zgustiti umak ili juhu.

Osim ulja i brašna od konoplje, postoji i čaj od konoplje. Možete izabrati među različitim okusima, u ponudi je konopljin čaj s okusom bobica bazge, matičnjaka ili konopljin čaj s raznim voćnim okusima. Ukusni čaj od konoplje napuniti će vas s novo dozo energije.

Čaj ima više pozitivnih učinaka, jer djeluje umirujuće, dok istovremeno ojačava imunitet, krvožilni sustav i srce. Konopljini proizvodi su sa svojima pozitivnim svojstvima i zdravim sastojcima, najbolji izbor za sve, koji žele ojačati otpornost protiv raznim bolestima te poboljšati svoje blagostanje i prehrambene navike.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe