Dodaci namještaju koji će uljepšati vaš dom

18.12.2014. 19:14:00

U skupinu dodataka za namještaj spadaju razni komadi i dijelovi namještaja koji dom čine ugodnijim i skladnijim mjestom. Kod odabira dodataka za namještaj nije važna samo dobra izrada i kvaliteta već i stilski sklad sa ostatkom namještaja u prostoru.

image

Kvake su dobar primjer dodataka za namještaj. Dolaze u najrazličitijim oblicima, veličinama i bojama te mogu biti izrađene od različitih materijala – mjedi, aluminija, inoxa. Izbor, naravno, ovisi o zahtjevima kupca, ali primjerice kvake od aluminija su popularan izbor i cjenovno su prihvatljive. Na tržištu možete naći kvake za unutarnja i vanjska vrata te za prozore, a možete ih birati da odgovaraju klasičnom, modernom ili tradicionalnom stilu. Imajte na umu da su kvake estetski važne i uočljive pa pripazite da budu u stilu ostatka doma.

Važan dio uređenja kuće je i odabir prozora i prozorskih okna. Prozori prvenstveno moraju biti kvalitetni i pružati zaštitu od hladnoće i strujanja zraka. Možete odabrati drvene okvire prozora, ili one napravljene od aluminija ili PVC-a.

Ako se odlučite na kupovinu drvenih prozorskih okvira pazite da odaberete vrhunsku kvalitetu drveta. Drveni prozori u dom će zasigurno unijeti dodatni osjećaj topline, a možete ih izabrati u svim potrebnim dimenzijama, izvedbama i bojama. Drvene okvire svakako ćete morati održavati iako nisu više toliko zahtjevni za održavanje kao nekada jer je tehnologija proizvodnje poprilično napredovala. Za razliku od PVC prozorskih okvira, drveni okviri su prirodniji, topliji i ekološki prihvatljiviji.

U skupinu dodataka za namještaj spadaju i komadi namještaja poput pisaćeg ili radnog stola. Radni stolovi dostupni su vam u različitim oblicima, materijalima, bojama i izvedbama. Veličinu uglavnom diktira raspoloživi prostor, ali i specifični zahtjevi kupca. Kod odabira pripazite i da se radni stol stilski uklapa u ostatak prostora.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe