Džemper je najbolji izbor za hladne dane

18.12.2014. 19:05:00

Džemper je savršen izbor za svaki ženski ormar i ne samo da je to komad odjeće koja je udoban, topao nego je ako je pravog izgleda, pogodan za svaku prigodu, a mogu ga nositi sve žene. Od visokih do niskih žena, od mršavih do debljih, svaka će pronaći pravi džemper za sebe. Trebate pronaći stil koji će vam odgovarati, te onaj koji će istaknuti vaše kvalitete a sakriti nedostatke.

image

Kad kupujete džemper obratite pozornost na materijal od kojeg je napravljen. Kako će džemper izgledati, koliko dugo će zadržati svoj oblik ovisi o proizvođaču i o tome kako ga perete, to jest održavate. Zimski džemper je načinjen od tople vune,koja je osjetljiv materijal, te zahtjeva posebnu njegu.

Najbolji izbor je zimski džemper napravljen od mješavine vune i pamuka, koji je ugodan na dodir, ne izaziva svrbež kao oni od čiste vune, a također zadržava svoj izvorni izgled. Odaberite model koji odgovara vašem obliku tijela. Ovo je osobito važno pri odabiru ženskog džempera. Pulover može imati ovratnik u obliku slova V ili U. Imate na izbor čitav niz boja i stilova, pa vam neće biti teško izabrati lijep džemper.

Za više sportski izgled savršen je izbor hoodie- popularna majica s kapuljačom. Praktičan je kad ga nosite vani i želite zaštiti glavu od hladnoće ili kiše. Međutim, ne mora uvijek biti sportski, pa takve možete nositi i u drugim prigodama. Opet, to sve ovisi o modelu i materijalu.

Za džemper poznatog branda možete platiti nešto više, tako da prije kupnje razmislite kakav džemper želite, za koju prigodu, te koliko ste spremni platiti za njega. Ženski džemper je sada dostupan u mnogo modnih stilova tako da ćete sigurno pronaći neki za sebe. Pazite samo da vam veličina odgovara.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe