Erotska kozmetika za povećanje užitka

18.12.2014. 12:34:00

Erotska kozmetika je odličan način kako možete začiniti svoj seksualni život i povećati zadovoljstvo. Uz razne parfeme možete zapaliti vašeg partnera, a seksualne igrice mogu biti još toplije sa lubrikantima koji su dizajnirani za smanjenje trenja između dijelova tijela. Naravno, nikada ne treba zaboraviti na kondome i odgovarajuću zaštitu!

image

Kondomi se najčešće koriste za zaštitu kod spolnosti, ne samo da sprječavaju neželjene trudnoće, nego i prijenos spolno prenosivih bolesti, osobito među onima koji često mijenjaju partnere. Naravno, preporučuju se i za one sa stalnim partnerima. Danas nam je na tržištu raspoloživ široki raspon različitih marki kondoma koji pružaju užitak. Možete izabrati neke od najpopularnijih brandova kao što su Durex kondomi.

Prilikom kupnje kondoma vrlo je važno odabrati onaj pravi koji će vam dati isti užitak koji bi doživjeli bez njega. Odaberite pravu veličinu, za lakše stavljanje i možete odabrati kondom koji sadrži lubrikant ili spermicid. Kondomi dolaze u različitim bojama i različitim voćnim i sličnim okusima. Najčešće su izrađeni od lateksa ili plastike, njihova površina može biti glatka ili rebrasta. Popularne marke kondoma imaju vrlo širok izbor i sigurno ćete naći kondome koji će zadovoljiti vas i vašeg partnera.

Osim kondoma na tržištu također imamo širok izbor lubrikanta. Ova erotska kozmetika je prvenstveno namijenjena smanjenju trenja između dijelova tijela i može se koristiti tijekom predigre ili za vrijeme spolnog odnosa. Lubrikant je bitan dio erotske kozmetike kada koristite određene erotske igračke poput vibratora ili dildoa. Oni su također idealno rješenje za sve žene koje imaju problema sa suhoćom vagine.

Možete birati između raznih lubrikanta, naime, ima i onih koji su napravljeni na vodenoj bazi, uljnoj ili na bazi silikona. Muškarci mogu izabrati lubrikante za masturbaciju ili analne. Za njih su najbolji oni na bazi vode jer se brzo upijaju u kožu. Ti lubrikanti su dostupni u različitim okusima, dok se za žene najviše preporuča lubrikant na bazi ulja, kod kojih koža ostaje hidratizirana mnogo dulje.

Vrlo popularna erotska kozmetika su i parfemi s feromonima koji privlače suprotni spol. Parfem može biti i za muškarce i žene, također možete birati između onih ugodnog mirisa, ili bez mirisa. Parfem s feromonima poboljšava seksualni nagon, jer miris ima veliku ulogu u tome da li vas netko privlači ili ne, ali na kraju je uvijek važno da se i sami, bez parfema, osjećate samouvjereno i zavodljivo.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe