Erotski parfemi i njega tijela

18.12.2014. 9:18:00

Jedan od najvažnijih dijelova njege tijela je intimna njega koja je ključ za zdravu intimnost i spolnost. Ona zahtijeva posebnu i prilagođenu njegu, kako bi se spriječile bilo kakve infekcije i upale; i prikladne proizvode, kao što je intimni gel koji sadrži mliječnu kiselinu. Erotski parfemi i njega tijela je ključ za povećanje atraktivnosti i bogat seksualni život.

image

Uz pravilnu intimnu higijenu sprečavamo upale i infekcije koje se javljaju kada se smanji pH ravnoteža vaginalne flore. Razlog za infekcije može biti korištenje neprimjerenog intimnog gela, pretjerano korištenje intimne njege koja uzrokuje iritaciju, antibiotici, hormonalne promjene, dijabetes, kontracepcijske pilule, oslabljen imunološki sustav, stres ili nedovoljno lagano i prozračno donje rublje. Stoga je preporučljivo koristiti intimne gelove i sapune s pH vrijednosti od 3,5 do 4,5 samo jednom dnevno, a za više intimne njege preporuča se samo upotreba mlake vode. Intimni gel zapravo narušava ravnotežu pH u rodnici, koja se sama čisti.

Mirisne maramice koje sadrže alkohol nadražuju osjetljivu sluznicu, tako da ih treba izbjegavati. Na tržištu možete pronaći dosta proizvoda za intimnu njegu, neki su u obliku emulzije, drugi u obliku tekućina, a postoje i maramice za intimnu higijenu. Ovi proizvodi ne sadrže sapun i ne iritiraju sluznicu. Erotski parfemi i njega tijela su ključni za seksualni život jer, između ostalog, i mirisom privlačimo ili odbijamo partnera.

Erotski parfemi s feromonima su mirisi koji vas čine privlačnijima i više zavodljivim, to je dokazano u studijama u kojima su muškarci kod 74 posto žena s feromonskim parfemima pokazali 50 posto veću pažnju u obliku ljubljenja, hodanja i spolnih odnosa. Feromoni su kemijske tvari koje se prirodno stvaraju i šalju podsvjesne signale suprotnom spolu što dovodi do vrlo snažnih seksualnih odgovora. To može biti i parfem bez mirisa ili mirisni gel. Važno je da pronađete erotski parfem čiji će se feromoni najbolje spojiti s vašim prirodnim mirisom i naglasiti ga.

Čari mirisa se otkriju do sat nakon primjene, a utjecaj im je veći ako se primjenjuje na vaše impulsne zone nakon tuširanja kada je koža vlažna. Erotski parfemi i njega tijela posebno su važni za ženski spol jer za muškarce se smatra da im je najatraktivniji prirodni miris, što ne znači da nije u redu ako miriše po parfemu, ali nipošto ne smije zaboraviti na intimnu njegu!

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe