Erotskim stimulatorima povećajte seksualnu moć i želju

18.12.2014. 3:22:00

Erotski stimulatori su popularno erotsko pomagalo, odnosno dio erotske kozmetike koja stimulira i povećava seksualnu želju i omogućava postizanje većeg užitka. Osim često spominjane španjolske mušice, uglavnom se radi o različitim tabletama, kapsulama, kapima ili kremama namijenjenih jednako ženama i muškarcima.

image

Muškarcima su danas na raspolaganju brojne metode povećanja penisa, između ostalog tu su razne kreme, tablete i nastavci. Kreme za povećanje penisa djeluju na širenje vena i tkiva pa će i erekcija biti veća i duža. Kod odabira neke do takvih krema budite jako pažljivi i obratite pozornost na popis sastojaka – izaberite onu koja ima najviše prirodnih spojeva i koja će zbog toga biti ugodnija i sigurnija za upotrebu. Naravno, kremu prestanite upotrebljavati na prvi znak bilo kakve nepoželjne ( alergijske) reakcije.

Španjolska mušica poznat je i popularan afrodizijak koji se kupuje u obliku kapi, a koristi se u mješavini sa pićem neposredno prije odnosa. Dostupna je u različitim okusima, a navodno instantno poboljšava seksualno raspoloženje i povećava seksualnu moć.

Mirisi, kapi ili ulja za masažu na bazi feromona su još jedan popularan oblik afrodizijaka, jednako potiču senzualnost i kod muškaraca i kod žena. Feromoni su inače prirodni hormonski spojevi koje izlučuju sve životinje, suprotno uvriježenom mišljenju feromoni nemaju mirisa već djeluju kao kemijske poruke na receptore koji nemaju veze s osjetom njuha.

Kao erotski stimulatori koriste se još brojni drugi mirisi i ulja za masažu, najčešće je dovoljno svega nekoliko kapi na tijelu ili jastuku i užitak je zagarantiran.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe