Hlače koje odgovaraju vašem stasu

18.12.2014. 3:13:00

Ne postoje hlače univerzalnih modela ili veličina da bi odgovarale svima, da postoje, kupnja hlača bi bila manje zamorna. Mnogi ljudi prođu pakao da bi pronašli odgovarajuće hlače. Svaki čovjek je različit, te svakom pristaje određeni model hlača, tako da prije kupnje morate znati koji je vaš model da bi ona bila lakša.

image

Ženske hlače mogu biti elegantne i prikladne za razne svečane prigode, ali mogu isto tako biti traperice, koje ćemo nositi tijekom slobodnog vremena i u opuštenijim trenucima. Ponekad se čini da je pronalaženje pravog modela kao traženje savršenog muškarca, nemoguće. Srećom, danas na tržištu postoji toliko modela da svatko može pronaći onaj pravi za sebe.

Prije nego se odlučite za kupnju, pobrinite se da su hlače koje kupujete dovoljno udobne, te da su prave duljine, kako pokrivaju vaše nedostatke, a ističu najbolje osobine. Tamnije hlače dat će vam vitkiji izgled.

Ako ste puniji, tada odaberite kaubojski model hlača, koje će vas suziti u bokovima i izdužiti vam noge. Kupite one koji će nakon nekog vremena malo se rastegnuti, te vam postati još udobnije.

Hlače koje su izrađene od mekane tkanine su slabije kvalitete, te brzo gube svoj izvorni oblik. Istina je da su jeftinije, ali čete ubrzo morati kupiti nove. Odlučite se za one koje sadrže elastin, jer su bolje za tijelo i ugodnije za nošenje. Budite oprezni sa stražnjim džepovima, ne bi trebali biti smješteni prenisko, jer će vizualno sniziti vaše tijelo.

Žene koje na hlače vole nositi visoke pete moraju paziti na duljinu hlača. Najbolje je da nosite cipele u kupovinu na koje mislite nositi hlače koje kupujete, tako ne možete pogriješiti i kupiti hlače koje će vam biti prekratke. Hlače mogu biti savršeno jednostavne, ali danas na tržištu imamo široku ponudu i onih koje su ukrašene šljokicama, zakrpama ili razrezane na određenim dijelovima.

Muške hlače su oblikom više tradicionalne nego ženske. Obično su ravnog kroje, a razlikuju se po širini. Hlače koje odaberete ovise o vašem stilu i stasu. Cijene im se kreću od desetak eura, do nekoliko stotina eura. Cijena također ovisi o modelu i proizvođaču.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe