Ideje za kupovinu satova

9.5.2017. 11:31:26

Kupovina zidnog sata može biti dobra ideja za dar, bez obzira na priliku i prigodu. Ipak, danas se satovi rjeđe kupuju iako su dekorativni i praktični kao ukras na zidu. Češće se možda kao poklon kupuju ručni satovi iako i oni pomalo gube na popularnosti s obzirom da smo navikli gledati vrijeme na mobitelima i drugim pametnim uređajima koje nosimo sa sobom. Ručni sat može biti jako lijep i prestižan poklon.

image

Poneki modeli ručnih satova imaju i dodatne funkcije te su namijenjeni upotrebi na fitnessu ili nekoj drugoj sportskoj aktivnosti. Proteklih godina nije rijetkost naići i na satove proizvođača poput Samsunga ili Sonya čiji najnoviji satovi svim funkcijama i mogućnostima skoro mogu zamjeniti pametni telefon. Dakle, osim točnog vremena na takvim satovima možete izmjeriti otkucaje srca ili krvni tlak, imati GPS navigaciju i dobivati razne podatke o svom kretanju.

Radio satovi bilježe sličan pad popularnosti, za njihove glavne funkcije – radio, sat i budilicu – danas koristimo uglavnom mobitele pa skoro nema ni potrebe kupovati radio satove. Ipak, ako vam je dosta svakodnevne ovisnosti o mobitelima i sličnim uređajima spavaća soba oslobođena tehnologija mogla bi biti lijepa promjena, u tom slučaju razmislite o nabavci radio sata kao nove budilice. Radio satovi mogu imati i neke zgodne i nenadomjestive funkcije poput ugrađenog projektorskog svjetla.

Već smo spomenuli zidne satove kao ideju za poklon. Za razliku od svih ostalih satova, zidne satove još uvijek nije pregazila tehnologija, njihova upotreba je jako jednostavna i praktična, potrebno je povremeno samo zamijeniti bateriju, a mogu biti i lijep dekorativni predmet. Na tržištu ćete danas pronaći zaista razne, čak i neobične zidne satove, a ne bi bilo čudno niti da ga se usudite sami napraviti – trebat će vam satni mehanizam i podloga koju možete izabrati i ukrasiti po želji.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe