Igranje različitih igara sa dodacima za igranje

18.12.2014. 4:58:00

Za sve ljubitelje različitih igara, koji ne mogu dočekati provesti nekoliko sati igrajući se na računalu, igraći uređaji mogu poboljšati doživljaj i približiti igre stvarnom životu. Igraći uređaji mogu obradovati djecu, ali i veliki broj odraslih uživa u opuštanju uz računalne igre. Igrači uređaji mogu biti savršen poklon za pravu osobu.

image

Igraći volan je odličan dodatak koji će oduševiti sve one koji vole igrati utrke. Voziti automobile, formule ili slične igre koje podržavaju volane će biti još zanimljivije i uzbudljivije. Volan osim samog volana može imati i brojne druge mogućnosti. Česti su volani koji rade vibracije, zvane force feedback, neki imaju papučice gasa, kočnice, mjenjač, itd...

Gamepad je još jedan bitan dodatak za gejmere. On je pogodan za igranje raznih igara, a najprikladniji je za igranje nogometa, košarke i sličnih sportskih igara. U većini slučajeva povezan je s računalom putem USB veze, a neki se mogu koristiti i na računalu i na konzolama. Nekoliko gamepada će vam omogućiti da se igrate sa prijateljima, što je uvijek zabavno.

Joystick ili igraća palica je uređaj koji omogućuje atraktivnije igranje zrakoplovnih simulacija pa je tako obavezan za sve one koji uživaju voziti avion, helikopter, ili vole slične računalne igre. Neke igraće palice, kao i drugi dodaci za igre, mogu biti pogodne za povezivanje putem USB veze sa konzoloma i sa računalima.

Neki igraći uređaji su pogodniji za jednu vrstu igara od drugih, al gotovo svaka igra će raditi sa skoro svim gejming uređaja. Dakle, auta, formule, ili druga vozila možete upravljati i pomoću gamepdada, ili joysticka, ali volan će vožnju učiniti realnijom.

Sve igraće dodatke možete kupiti i u bežičnoj verziji, kako ne bi imali problema sa žicama, ali onda ih trebate puniti ili kupovati baterije. Može se desiti da vam u presudnom trenutku oslabi baterija, ali to je često manji nedostatak nego prekratke ili zapetljane žice, izbor je na vama.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe