Igraće konzole su popularan poklon

18.12.2014. 4:36:00

Među najpopularnije igraće konzole se uvrštavaju naravno PlayStation te Wii konzola, koje mogu biti i odlična ideja za poklon. Te i njima slične igraće konzole pružaju mnoštvo zabave kako djeci tako i odraslima. Kako ne bi nikome dosadile nude veliki izbor različitih strateških, arkadnih i puzzle igara te su većini posebno zabavne igre poput tenisa,boksa, karaoka i mnogih sličnih.

image

Osim toga,možete kupiti više bežičnih daljinskih upravljača te tako uživati sa svojim prijateljima u nekoj od velikog ponuđenog izbora različitih vrsta igara. PlayStation 3 ima višejezgreni procesor, Blu-ray player kako biste mogli uživati u gledanju HD videa, te tvrdi disk veličine od 60 GB. Također omogućuje spajanje na internet, pohranjivanje fotografija i glazbe. Jedna od Playstation konzola je mala i zgodna konzola PlayStation Portable koju možete nositi sa sobom bilo gdje jer stane u gotovo svaki džep. Moglo bi se reći da PlayStation ima sve značajke računala.

Najveća konkurencija koju ima PlayStaton su Nintendo Wii konzole koje od drugih konzola na tržištu odskaču po tome što mu je daljinski upravljač osjetljiv na pokret i položaj u prostoru. Tako možemo s njime igrati primjerice tenis te nam daljinski u tome slučaju služi umjesto reketa. Wii funkcionira tako da na TV montiramo senzor pokreta,a kupnjom još jednom daljinskog upravljača lako se zabava omogućuje i za dva igrača. Poput PlayStationa i Nintendo Wii konzola omogućuje spajanje na internet kojim imate pristup igrama poput kuglanja, tenisa, golfa i sličnih igara. Prednost Wii-ja je što daje mogućnost igranja kopija igara za razliku od PlayStationa. Wii se može pohvaliti i svojim modernim dizajnom.Prije kupnje konzola provjerite imate li dovoljno mjesta za kretanje pred TV-om za dva igrača u isto vrijeme. Konzole nude obilje zabave i smijeha za djecu i odrasle.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe