Izaberite lako među različitim modelima seks lutaka

18.12.2014. 16:55:00

Seks lutke su još jedne od erotskih pomagala namijenjene postizanju užitaka, i to na potpuno realističan način. Možete ih izabrati u različitim veličinama, mogu biti na napuhavanje ili napravljene od silikona, lateksa ili vinila, a poneki modeli imaju i dijelove tijela koji vibriraju.

image

Kupovina seks lutke ovisi prvenstveno o tome koliko ste spremni za nju platiti. Vjerovali ili ne, na tržištu možete pronaći seks lutke koje koštaju koliko i prosječan rabljeni automobil. Radi se o lutkama nove generacije koje su napravljene i uređene do zadnjeg detalja te su izrazito realistične.

Najskuplji modeli seks lutaka napravljeni su od medicinskog silikona koji je na dodir jako sličan koži, a osim toga je i jako izdržljiv. Kupuju se po narudžbi pa možete sami odlučiti o konačnom izgledu lutke – možete izabrati između nekoliko boja očiju, kože, veličina grudi, različitih frizure i različitih oblika usana. Takve lutke mogu sjediti, stajati ili ležati zahvaljujući posebnom unutarnjem skeletu pa ćete ju lako namjestiti u najdraži položaj.

Jeftiniji modeli lutaka za seks napravljeni su i od jeftinijih materijala poput vinila i lateksa. Lutke od vinila trebate napuhati prije upotrebe, nisu pretjerano realistične i obično su samo za jednokratnu upotrebu.

Malo popularnije lateks lutke imaju realističnije osobine. Napravljene su od lateksa i ispunjene pjenom, a poneki modeli dolaze i sa dijelovima tijela koji su ispunjeni vodom. Za pojačani seksualni užitak možete izabrati seks lutku koja ima vibrirajuće otvore. Za higijenu i udobnost preporuča se korištenje kondoma i lubrikanata te redovito čišćenje i održavanje lutke.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe