Izbor tostera

5.5.2017. 11:47:07

Tosteri su jedan od najkorisnijih aparata u kuhinji koji će nam omogućiti pripremu ukusnog i toplog obroka. Tostera ima različitih cijena i kvalitete, a razlikuju se i po mogućnostima koje nude. Dok su neki osmišljeni da peku kruh, drugi imaju mogućnost pečenja mesa.

image

Možete izabrati toster sa dva ili četiri mjesta, sve ovisi o mjestu u kuhinji, ali i o vašim navikama. Klasični toster ima ručke i rešetke, a iz njega kruh iskoči kada je pečen. Također ima posebne nastavke za razne pekarske proizvode, na primjer žemlje. Ako bi htjeli peći meso, ribu ili povrće morate imati toster u obliku roštilja.

Tosteri mogu biti izrađeni od različitih materijala, a mogu biti modernih oblika i različitih boja. Ako imate djecu koja toster upotrebljavaju sama, najbolje je kupiti onaj koji je jednostavan za korištenje te se lako održava. Neki tosteri imaju ispod rešetki pladanj, na kojem se zadržavaju mrvice, a čišćenje je onda puno jednostavnije jer pladanj jednostavno izvadite i očistite. Prilikom odabira materijala za kućište, možete birati između plastike i nehrđajućeg čelika, najvažnije je da se ne zagrijava na vanjskoj površini, kako se nitko ne bi opekao na njega. Budite oprezni pri korištenju te provjerite koliko je potrebno da se ohladi žica unutar tostera. Tosteri koji se brže hlade mogu biti nešto skuplji, ali su praktični i sigurni.

Svaki toster ima grijač, a brzinu grijanja je moguće kontrolirati. Moderni tosteri mogu sadržavati više funkcija. Tosteri veće snage mogu biti malo skuplji, ali bolje rade. Na tržištu je danas širok izbor različitih marki, od kojih je jedan od popularnijih Bosch.

Topli sendvič je još ukusniji ako je pečen u dobrom tosteru. Bosch toster je lijepo dizajniran, a konstruiran je tako da se hrana ne lijepi za njega, lako se čisti. Izrađen je od nehrđajućeg čelika, a razlikuju se po modelima te mjestima za kruh.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe