Iznenadite dragoga erotskom odjećom

18.12.2014. 16:35:00

Ako želite začiniti svoj seksualni život, erotske haljina su savršena stvar! Danas postoji vrlo velik izbor raznih erotskih pomagala koje bude maštu, a među njima su i različiti erotski kostimi.

image

Erotska odjeća se razlikuje prvenstveno prema tome koliko otkriva i koliko prepušta mašti. Među najpopularniju erotsku odjeću svakako spada erotsko donje rublje, a sve su popularniji i različiti erotski kostimi, posebno dizajnirani za parove koji se ne boje eksperimentirati.

Erotski kostimi mogu biti izrađeni od različitih materijala, ali najpopularnija je erotska odjeća od kože, čipke ili lateksa. Ako se odlučite za mrežasti kostim, svakako ćete privući pažnju vašeg partnera. Takav kostim više otkriva nego što skriva.

Prije nego što se konačno odlučite na kupovinu erotske odjeće razmislite što bi se najviše sviđalo vašem partner i vama i odaberite nešto u čemu ćete se osjećati ugodno. Mrežasti kostim može biti u obliku catsuita ili haljine. Kada odlučujete između materijala odaberite onaj koji vam je najdraži. Ako vam se sviđa erotska čipka, onda su seksi čipkaste haljine ili donje rublje odličan izbor za vas.

Među najzapaljivijom je crvena seksi odjeća, ali nećete pogriješiti ni s klasičnom crnom. Seksi odjeća je obično vrlo kratkog kroja i otvorenog dekoltea i sliči spavaćici. Najdraži materijali su mekani poput svile.

Kod erotske odjeće je bitno kupiti onu u kojoj ćete se osjećati seksi i samouvjereno, prije svega treba slijediti vlastite želje i kupiti ono što vam se sviđa. Ako biste željeli vašem partneru ostvariti skrivenu fantaziju možete birati između raznih zabavnih i seksi kostima. Iznenadite ga u uniformi medicinske sestre, nevine školarke, ili odaberite erotski kostim nestašne sluškinje. Izbor različitih uloga je doista širok, a mogu se naći i erotski kostimi za muškarce.

Erotska odjeća danas više nije tabu, a može bit velika pomoć ako želite začiniti vaš ljubavni život, a s njom ćete dobiti veći osjećaj samopouzdanja i seksipila.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe