Kada vam ponestane ideja za darove, uvijek možete kupiti čarape

18.12.2014. 16:14:00

Čarape su odjevni predmet koji upotrebljavamo svi. I muškarci i žene zimi njima griju stopala, dok ih ljeti štite pomoću njih te tako možemo reći da su one komad odjeće koji koristimo kroz čitavu godinu.

image

Zimske čarape su u pravilu deblje od ljetnih čarapa te također više. Odjevni su predmet bez kojeg ne možemo zamisliti zimu jer će nam s debljim hlačama vrlo lako zagrijati noge, a tako i opustiti cijelo tijelo. Stoga, ukoliko još nemate neke zimske čarape spremljene u ormaru, kupite ih prije no što stigne zima.

Idealan su poklon u vrijeme blagdana ako nemate nikakvu drugu ideju ili barem kao dopuna poklonu. Koriste ih i žene i muškarci i dio su odjeće koji uvijek trebamo i kojega nikada nema previše.

Zahvalne su kao poklon i zbog činjenice da ne trebamo znati previše informacija o osobi da bismo ju obradovali,dok recimo prilikom kupovine prstena trebamo znati najpreciznije podatke poput debljine prsta. Pri kupnji bilo kojeg drugog komada donjeg rublja, kao za npr. grudnjak, bi trebali znati neke osobne podatke.

Čarape su dostupne u različitim veličinama, no srećom izrađene su od rastezljiva i fleksibilna materijala te pristaju različitim veličinama stopala. Čak ni sam broj čarape nije jasno definiran, već je izražen raspon od najmanje do najveće moguće veličine. Dakle, dovoljan vam je okviran podatak da biste kupili pravi izbor čarape.

Za muškarce su napravljene veće veličine čarapa,većinom počevši s veličinom 40, dok kod žena skala uglavnom započinje veličinom 36.

Dok je pri izboru veličine čarapa uglavnom teško pogriješiti,to se ne bi moglo reći za izabir boje, pogotovo ženskih čarapa. Muške su uglavnom crne ili sive, rijetko bijele čarape, dok ženske čarape dolaze u mnogo više boja. Stoga, prije odlaska u kupovinu potrebno je provjeriti što dotična osoba preferira, a čak i to je u slučaju kupovine čarapa moguće napraviti suptilno,bez da se oda namjera kupovine.

Ne propusti

Garmin Venu 2s slate grey

u tia-mobiteli.hr

327,90 €

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe