Kakav stalak za instrument kupiti?

18.12.2014. 20:51:00

Pronalazak najpovoljnije kupnje ponekad može biti prava gnjavaža – posebno kada se radi o stvarima koje u ponudi imaju samo specijalizirane trgovine. Jedan od takvih proizvoda su i stalci za instrumente. Na njih ćete teško naići u običnim trgovinama, a nerijetko je potrebno i fizički otići u trgovinu glazbenom opremom kako biste vidjeli ponudu i saznali cijene. Na jeftinije.hr se zato svakodnevno trudimo povećati i proširiti ponudu naših partnera – trgovaca, a sve kako bismo vam olakšali odabir i kupovinu.

image

Vratimo se sada na stalke za instrumente, njih ćete naći u našoj kategoriji glazbene opreme. Najtraženiji i najpopularniji su stalci za klavijature, note i gitare. Stalak za klavijature uglavnom je univerzalni stalak kojeg možete naći po cijeni već od stotinjak kuna pa naviše. Iako će i najjeftiniji modeli zadovoljiti svrhu, možete se odlučiti i za skuplje stalke renomiranih proizvođača poput Hercules, Kvant ili sličnih.

Kod odabira stalaka za gitaru možete birati između onih koji mogu nositi više gitara odjednom ili onih koji su za samo jednu gitaru. Obično ih možete birati i po tipu gitare – u ponudi se nalaze posebno stalci za električnu i posebno za akustičnu gitaru. Kod stalka je važna njegova stabilnost i čvrstoća pa odaberite neki koji će zadovoljiti te kriterije.

Stalak za note je još jedan važan dio opreme svakog glazbenika. Neovisno o tipu instrumenta koji svirate ili razini znanja – stalak za note će vam olakšati svakodnevnu svirku. Uglavnom su jako povoljnih cijena pa ih možete pronaći već za pedesetak kuna. Ako vam je presudan poznati brend i proizvođač, budite spremni izdvojiti malo više novaca.

Prije kupovine bilo kakvog stalka za note ili instrumente, provjerite njegovu kvalitetu, čvrstoću i stabilnost. Poneki modeli imaju opciju podešavanja visine pa i to uzmite u obzir. Neprimjerena visina može biti veći problem nego vam se čini pa prije kupovine svakako pripazite da vam odgovara i po tom pitanju.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe