Kakav stereo kupiti?

18.12.2014. 12:02:00

Glazba je važan dio našeg svakodnevnog života. Glazbeni uređaji su također dio tehničke opreme koja je u gotovo svakom domu. Ako se odlučite svoj stari stereo zamijeniti novim, neće vam biti žao, jer je ponuda veoma velika, te postoji širok raspon stereo uređaja raznih renomiranih proizvođača koji pružaju visoku kvalitetu i jasan zvuk.

image

Mikro Hi-Fi sustavi su tehnološki vrlo sofisticirani uređaji, osim CD playera, to uključuje radio i kazetofon, ali oni imaju mogućnost spajanja USB-a. Philips Hi-Fi sustav je jedan od najkvalitetnijih na tržištu, a njihovi modeli imaju visokotonske zvučnike, koji čine zvuk kristalno jasnim, zvuk nije iskrivljen i ima širok raspon. Odličan izbor je Philipsov Hi-Fi sustav zvučnika od drveta koji daje dobru akustiku. Hi-Fi danas podržava različite formate M3 datoteka u WMA, glazbu možete slušati i izravno s USB-a, ali i sa medija kao što su WMA-CD, MP3-CD, CD-RW, CD-R i CD-a. Postoje mnoge postavke kojima možete izvući iz zvuka ono što vama odgovara i udovoljiti svojim zahtjevima. Glazbenim uređajima možete upravljati i preko daljinskog upravljača. Mikro Hi-Fi sustavi razlikuju se po veličini, obliku, materijalu od kojeg su izrađeni i naravno, po kvaliteti i cijeni. Posljednja dva svojstva su usko povezani i ovise o tome kakav ste ljubitelj glazbe. Ako želite odličan zvuk dok gledate film, tada su savršen izbor glazbeni sustavi opremljeni s DVD playerom koji priključite na TV, te istovremeno uživate u boljem zvuku.

Glazbeni sustavi su kao i sva tehnologija danas, jako dobro razvijeni, a njihov oblik je moderniji i ljepši. Budući da je ponuda veoma široka sigurno ćete pronaći onaj koji će zadovoljiti vaše potrebe za dobrim zvukom i slušanje glazbe učiniti još ugodnijim.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe