Kako uštedjeti pri kupnji cipela?

18.12.2014. 11:17:00

Znate potrošiti previše kad kupujete cipele, balerinke, čizme? Jeste li dali sve od sebe da pronađete najudobnije cipele po povoljnoj cijeni, te da još dobijete popust na njih?

image

I muške i ženske cipele imaju različite cijene u različitim trgovinama, to je zbog različitih marki i proizvođača cipela. Ponekad, kad prodaja određenog modela ne ide, trgovci kako bi oslobodili mjesto i mogli naručiti nove modele, te cipele stavljaju na popust.

Standardne veličine muških cipela su brojevi od 40-45, dok su ženski brojevi daleko manji. Ako imate sreće, te nosite broj koji je unutar standarda mnogo ćete lakše pronaći model koji želite, a time i cipelu po povoljnijoj cijeni. Isto tako, ako se ljudima ne sviđa model, obično ostane cipela u svim brojevima.

Muške i ženske cipele su različite za različita godišnja doba. Iz tog razloga moramo imati više komada obuće, na primjer laganije cipele i balerinke za ljeto, a čizme ili gležnjače za zimu. Isplati se razmišljati o cipelama prije sezone, jer tako ih možete nabaviti po povoljnijoj cijeni. Obično su rasprodaje na kraju godišnjeg doba. Možete prilično jeftino kupiti ljetne cipele u rujnu i listopadu, jer je sezona gotova. Na našoj stranici možete usporediti cijene za određene modele u različitim trgovinama.

Prilikom kupnje preko interneta obratite pozornost na pravila koja ima svaka online trgovina. Važno je da možete zamijeniti proizvod, ako vam na primjer veličina ne odgovara ili ako imaju neki drugi nedostatak.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe