Komentari

Prije 2 godine

BEKO ploča za kuhanje HII 64400AT

BEKO ploča za kuhanje HII 64400AT

Nakon narudžbe proizvoda kod Extreme digital nisam nikako uspijevala kontaktirati s njima. Na e-mail poruke odgovarali su potvrdom moje narudžbe s napomenom da je poruka generirana i da se na nju ne odgovara, a prilikom telefonskih poziva ostavljena bi na čekanju s povremenim "Svi operateri su zauzeti. Hvala na strpljenju." sve dok nakon punih sat vremena ne bi "pukla" veza.

Prije 2 godine

BEKO ploča za kuhanje HII 64400AT

BEKO ploča za kuhanje HII 64400AT

Proizvod sam naručila 13.3.2017., i pisalo je da je rok isporuke 3 dana. Međutim, u Zagreb je stigao 31.3.2017. u 23,30 h., što je već bilo prekasno, jer su mi majstori ugradili kuhinju taj dan bez ploče. Preuzela sam ploču za kuhanje sa uputama na desetak jezika, ( ali ne i na hrvatskom, pa sada tražim upute na hrvatskom jeziku, a ne znam ni kakav utikač trebam kupiti, budući da ga nema.

Kakvu kuhinjsku ploču izabrati?

18.12.2014. 14:45:00

Prije se većina kućanstava odlučivala za kupnju plinskih ploča za kuhanje, no, sada postaju sve popularnije električne, indukcijske, staklo-keramičke ili kombinirane ploče za kuhanje. Sve vrste ploča se međusobno razlikuju po izvoru energije, svaka od njih ima tako svoje prednosti i nedostatke. Među najpopularnijim markama na tržištu definitivno su ploče za kuhanje marke Bosch.

Dobra ploča je presudan element u tome da nam priprema hrane bude lagana i sa užitkom. Električna ploča je u posljednjih nekoliko godina skoro u potpunosti zamijenila plinske. Plinska ploča ima mane kao što su pretjerana mogućnost požara zbog nekakve prosipane masti i sličnog. Električna ploča vam također omogućuje da prilagodite temperaturu kuhanja.

Prije kupnje razmislite koliko velika ploča vam je potrebna jer se međusobno razlikuju u dimenzijama. Najviše preporučljiva je ploča sa tri ili četiri polja za kuhanje. Među svojstva koja treba posjedovati dobra ploča ubrajamo mogućnost upravljanja senzorima, upravljanje snagom dodirom i slične funkcije. Takvo upravljanje je zamijenilo gumbe i imaju ga gotovo sve indukcijske ploče. Indukcijske ploče su dobar izbor sve kojima smeta dugo zagrijavanje hrane. One također koriste i najmanje energije.

Vrijeme zagrijavanja u usporedbi sa zagrijavanjem električne ploče je upola manje. Osim toga indukcijska ploča je vrlo sigurna jer ne zagrijava se kada na njoj se ne nalazi posuda, a površina se ne grije previše ni kada je ploča u upotrebi. Iz tog razloga, nećete imati problema sa prljavštinom i brisanjem. Indukcijska ploča zaslužila je naziv najbolje kuhinjske opreme do sada. Tu titulu joj je priskrbio senzor koji detektira kada je ploča zalivena s nečim ili posudu u kojoj nema ništa. Jedino što može vas odvratiti od kupnje indukcijske ploče je kupnja novog posuđa. Njegov promjer ne bi trebao biti veći od 10 cm i dno mora biti feromagnetno. Vrlo zgodan alat je i automatsko isključivanje.

Bosch ploče su dostupne na plin, dostupne su i indukcijske, keramičke i električne ploče. Možete odabrati broj ognjišta i različite dimenzije.

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.