Kombinirani hladnjaci sa zamrzivačem siguran su odabir

18.12.2014. 6:44:00

Hladnjak sa zamrzivačem postao je uobičajen odabir obiteljima koje nemaju mjesta u kuhinji za odvojene uređaje te koje nemaju ni potrebu imati zasebne uređaje. Možete izabrati ugradbenu ili samostojeću verziju hladnjaka, ponuda različitih proizvođača je velika isto kao i raspon cijena pa pripazite kod kupovine.

image

Kombinirani hladnjaci razlikuju se po dimenzijama, dizajnu te različitim tehničkim karakteristikama. Kada odaberete hladnjak željene veličine pripazite da je višeg energetskog razreda kako biste uštedjeli na potrošnji struje. Možete izabrati hladnjake sa jednim ili dva kompresora, ovi potonji su uvijek bolji izbor jer dva kompresora znače i zasebnu autonomiju hlađenja i zamrzavanja, ali ih je danas malo teže naći na tržištu.

Uobičajenije su verzije sa jednim kompresorom i NO FROST sustavom zamrzavanja. NO FROST tehnologija sprječava zaleđivanje vašeg zamrzivača, na stijenkama se više ne stvaraju nakupine leda pa je samo održavanje i čišćenje puno lakše.

Unutrašnjost hladnjaka razlikuje se od modela do modela, u malo skupljim izvedbama naći ćete u hladnjaku police za vino i specijalno dizajnirane komore – ladice u kojima je moguće stvoriti mikro uvjete i podesiti stupanj vlage i temperature ovisno o osjetljivosti namirnice kojoj su namijenjene. Gotovo većina hladnjaka ima neku vrstu unutarnjeg antibakterijskog premaza.

Kombinirani hladnjaci mogu biti i u obliku side by side hladnjaka – tu se radi o velikim, američkim hladnjacima sa dvostrukim vratima i većim obujmom i prostora za hlađenje i prostora za zamrzavanje. Postoji i tzv. francuski tip hladnjaka kojem se ispod prostora za hlađenje sa dvostrukim vratima nalazi i duboka ladica za zamrzavanje.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe