Korisni pribor i uređaji za svako kućanstvo

18.12.2014. 3:40:00

Za održavanje svakog kućanstva na raspolaganju imamo najrazličitije korisne uređaje i pribor pa iako većina njih nije neophodna za brigu o kućanstvu, olakšat će nam svakodnevni kućanski posao i uštedjeti dragocjeno vrijeme.

image

U našoj kategoriji korisnog kućanskog pribora naći ćete najrazličitije stvari poput šivaćih mašina, stalaka za sušenje odjeće, stolova za peglanje, stalaka za vino, koševa, ali i uređaja poput aparata protiv vlage ili aparata protiv komaraca te brojni drugi pribor koji bi vam mogao biti od koristi.

Znatan dio vremena održavanja kućanstva otpada na brigu za rublje. Prljavo rublje treba oprati, oprano osušiti, osušeno ispeglati i pospremiti, a taj nam, često iscrpljujući posao, može olakšati pribor poput dodatnog stalka za sušenje rublja ili kvalitetnog stola za peglanje. A ako imate malo iskustva ili volje za učenjem, korisna bi vam u kući mogla biti i šivaća mašina kojom ćete obaviti sitne prepravke na odjeći ili ako ste vještiji, čak i sašiti novi komad garderobe bez čekanja i plaćanja krojača.

U korisni kućanski pribor pripadaju i kante za smeće i kante za odvajanje otpada. Kante za smeće možete izabrati po veličini i obliku te po načinu ugradnje (mogu biti samostojeće ili ugradbene). A ako ste ekološki osviješteni i smatrate recikliranje važnim, korisne će vam svakako biti kante za odvajanje otpada. Radi se o kantama koje dolaze sa najčešće tri pregrade – za staklo, plastiku i papir. Upotrebom takvih kanti uštedjet ćete na prostoru, postići ćete bolju organiziranost i veću urednost.

Poznajemo i brojne druge korisne uređaje i pribor i njihova kupovina nam svakako može olakšati život i učinit ga ugodnijim. Često se kod ovakvih stvari prava korist prepozna tek onda kada ih počnemo upotrebljavati, zato pogledajte što imamo u kategoriji i razmislite što bi od toga vama bilo od koristi. Možda dobijete inspiraciju i za kakav korisni dar!

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe