Kostimi za karneval

18.12.2014. 11:21:00

Sjećate li se vremena kad ste se maskirali u vještice ili neke druge likove? Sjećate li se kako ste se zabavljali s prijateljima i obilazili kuće? Kako ste se natjecali s prijateljima tko će imati bolju masku? Izabirete li danas maske za svoje dijete?

image

Posavjetujte se najprije s vašim djetetom u koji lik bi se on htio prerušiti, jer bi se inaće moglo dogoditi da ne želi obući kostim koji ste mu vi odabrali. Karneval je osobit doživljaj kojeg će se djeca sjećati cijeli život, baš kao što se sjećate i vi.

Kakve su danas maske? Zapravo se ne razlikuju puno od onih koje ste vi nekad nosili. Još uvijek su popularni likovi vještice i lopovi, ali i neko moderni likovi. Uglavnom su to kostimi iz omiljenih crtića, koji su omiljene maske naše djece. Starija djeca će ipak biti nezadovoljna ako im kupite takav kostim.

Kostim za karneval može biti prigodan dar, ako idete u osjet rođacima, prijateljima ili poznanicima. Kostimi nisu prikladan dar za bilo koje doba godine, jer neće biti doživljeni na način kao da su darovani pred Halloween. Karnevalske maske i kostimi ne bi trebali biti predebeli, jer su djeca ispod njih u normalnoj odjeći, pa bi im moglo biti vruće. Također, maske koje su napravljene od plastične mase ne daju koži da diše. Takve maske su iznimno neugodne, a i vrlo ih je teško nositi nekoliko sati.

Naravno, karneval i maskiranje nije rezervirano samo za najmlađe. I vi se možete prerušiti u nekoga ili nešto. U maski je dozvoljeno skoro sve, pa tako se možete opustiti i glumiti da ste tko god poželite. Znači taj dan zaboravite na brige i probleme, te se dobro zabavite u koži novog lika.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe