Komentari

Prije 7 mjeseca

BABYLISS trimer E826E

BABYLISS trimer E826E

dobar aparat, glavna mrežica za brijanje ima 2 tanka utora od kojih je jedan pukao pri PRVOM čišćenju !!! nakon čega mrežica pada i nije za upotrebu, mrežice nema za zamjenu već je potrebno kupiti cijeli aparat. pri reklamaciji ponuđeno poslati CIJELI komplet sa računom u ZG nakon čega oni (LINKS) proslijeđuju proizvođaču a u međuveremenu vi NE koristite plaćeni proizvod. predloženo riješenje - selotejpom zalijepiti mrežicu i skidati čim rjeđe

Prije 3 godine

BRAUN šišač HC 5030

BRAUN šišač HC 5030

Odlican trimer!!!

Prije 5 godina

PHILIPS ŠIŠAČ ZA KOSU QC5115

PHILIPS ŠIŠAČ ZA KOSU QC5115

nisam zadovoljan sa ovim aparatom. Preslab je jednostavno. A ja čak i nemam pregustu kosu. Možda je dobar za šišanje duže kose, ali za brijanje na full kratko, nije dovoljno jak. Više čupa nego što šiša. Poklonio asm ga dalje.

Kupnja aparata za šišanje i njegova upotreba kod kuće ili u salonu

18.12.2014. 13:32:00

Aparat za šišanje je obavezan dio frizerske opreme i možemo ga pronaći u svakom frizerskom salonu. Bez kvalitetnog aparata za šišanje frizer bi lako došao na loš glas i ostao bez svojih kupaca.

Aparati za šišanje su pogodni i za uporabu kod kuće, jer s njima je šišanje vrlo jednostavno i na taj se način može izbjeći posjet frizeru ako imate jako kratku kosu. Isto tako su pogodni za malu djecu kojima frizuru možete raditi kod kuće. Naravno, to vrijedi za samo prvih nekoliko godina, kasnije će i oni poželjeti profesionalnu ruku.

Unatoč tome da su aparati za šišanje vrlo specifičan dio opreme, prvenstveno namijenjeni frizerima, možemo ih pronaći u mnogim trgovinama. Cijene tako variraju između različitih proizvođača, a i o marži trgovaca. Vama kao kupcu je u cilju pronaći najpovoljniju prodajnu cijenu. Ako već znate koji aparat za šišanje želite ostaje vam samo pronaći najbolju cijenu. Što možete napraviti na ovoj stranici usporedbom cijene između raznih artikala i trgovina.

Pregledavajući ponudu na tržištu zamijetit će te da su najčešći proizvođači Remington, Grunding i Philips. Te tri tvrtke nude najbolji omjer kvalitete i cijene i lako među njima možete pronaći onaj koji će odgovarati vama. Među njima možete pronaći aparate u različitim rasponima cijene i različitih tehničkih karakteristika. Pri kupnji, obratite pozornost na širinu jedinice rezanja.

Veća širina jedinice za rezanje će omogućiti šire područje šišanja, s manjom imate veću kontrolu i možete s njom lako upravljati. Kada se koriste u salonu za aparate je jako bitno da su što lakši, jer se koriste nekoliko sati dnevno i mogu uzrokovati umor i bol u ruci.

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2020 sMind d.o.o.