Kupnja aparata za šišanje i njegova upotreba kod kuće ili u salonu

18.12.2014. 13:32:00

Aparat za šišanje je obavezan dio frizerske opreme i možemo ga pronaći u svakom frizerskom salonu. Bez kvalitetnog aparata za šišanje frizer bi lako došao na loš glas i ostao bez svojih kupaca.

image

Aparati za šišanje su pogodni i za uporabu kod kuće, jer s njima je šišanje vrlo jednostavno i na taj se način može izbjeći posjet frizeru ako imate jako kratku kosu. Isto tako su pogodni za malu djecu kojima frizuru možete raditi kod kuće. Naravno, to vrijedi za samo prvih nekoliko godina, kasnije će i oni poželjeti profesionalnu ruku.

Unatoč tome da su aparati za šišanje vrlo specifičan dio opreme, prvenstveno namijenjeni frizerima, možemo ih pronaći u mnogim trgovinama. Cijene tako variraju između različitih proizvođača, a i o marži trgovaca. Vama kao kupcu je u cilju pronaći najpovoljniju prodajnu cijenu. Ako već znate koji aparat za šišanje želite ostaje vam samo pronaći najbolju cijenu. Što možete napraviti na ovoj stranici usporedbom cijene između raznih artikala i trgovina.

Pregledavajući ponudu na tržištu zamijetit će te da su najčešći proizvođači Remington, Grunding i Philips. Te tri tvrtke nude najbolji omjer kvalitete i cijene i lako među njima možete pronaći onaj koji će odgovarati vama. Među njima možete pronaći aparate u različitim rasponima cijene i različitih tehničkih karakteristika. Pri kupnji, obratite pozornost na širinu jedinice rezanja.

Veća širina jedinice za rezanje će omogućiti šire područje šišanja, s manjom imate veću kontrolu i možete s njom lako upravljati. Kada se koriste u salonu za aparate je jako bitno da su što lakši, jer se koriste nekoliko sati dnevno i mogu uzrokovati umor i bol u ruci.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe