Kupnja biljarske opreme i biljara

18.12.2014. 16:02:00

Biljar je sport koji se najviše prakticira u kafićima. Idealan je za opuštanje nakon napornog radnog dana ili na kraju radnog tjedna, te je odlična prilika za druženje s prijateljima, ako i oni vole takav sport. Biljar je postao klasičan sport u skoro svakom kafiću, jer ugostitelji vjeruju kako ponuda različitih zabavnih sadržaja u njihovom ugostiteljskom objektu bitno utječe na prodaju pića.

image

Za većinu ljubitelja te igre, to može biti skup sport, ako ga svakodnevno igraju u kafiću, jer morate platiti za svaku odigranu partiju. Plaćate, ovisno o broju odigranih partija, a ako rezervirate biljarski stol tada je ta cijena još i veća. Kada to sve sagledate, te ako ste istinski fan te igre ima smisla razmisliti o kupnji vlastite opreme za biljar. Na taj način ćete igrati besplatno, te kad god poželite.

Osnovna oprema koja vam je potrebna je biljarski stol, štapovi, te kugle. Trebat će vam još trokut za slaganje kugli, te kreda. Jedan stol će vam biti dovoljan za razonodu, ali ako se mislite ozbiljnije baviti time, možda čak otvoriti nešto na čemu ćete zarađivati, jedan stol vam neće biti dovoljan.

Štap za igranje mora biti čim lakši, da bi s njim bilo ljepše igrati. Dobar štap za biljar treba također imati određenu duljinu, koja će odgovarati vašoj visini i vašem načinu igranja. Kada ga kupujete, uvijek ga prije kupnje isprobajte.

Sva ostala oprema je povoljnija u usporedbi s cijenom biljarskog stola. Pri njegovoj kupnji obratite i mogućnosti koje nudi, kao što je na primjer podešavanje visine stola.

Kada birate veličinu stola morate biti svjesni prostora u koji ćete staviti stol. Na tržištu postoje manji i veći stolovi, pa izaberite onaj koji je optimalan za vaš prostor

Jednostavno sastavljanje i što manja težina biljarskog stola, bitno je ako vam je u planu seliti ga često. Ali unatoč tome, stol nikako ne bi trebao biti prelagan, dobar biljarski stol je načinjen od drveta, pa u skladu s tim nije za očekivati da će biti lagan kao pero.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe