Kupnja DVD snimača

18.12.2014. 3:23:00

DVD snimači su namijenjeni snimanju i projekciji filmova, tj. snimač vam omogućuje da snimite svoju najdražu seriju ili film, te sa njima možete zapisati snimke s vaše video kamere!

image

DVD snimači mogu imati jedan ili dva diska, što vam omogućuje, da na jedan disk snimate film, dok na drugom gledate nešto drugo. Naravno da su takvi snimači skuplji te je snimač s jednim diskom jeftiniji. Kako DVD snimači danas podupiru snimanje na skoro sve vrste formata, imaju širok spektar korištenja i od sada možete uživati u svojim najdražim filmovima kada to želite.

Prije kupovine provjerite tehničke karakteristike snimača, te izaberite taj, koji vam nudi kvalitetnu sliku i čisti zvuk. Naravno, kao i kod većine tehnologije, vaš izbor uvelike ovisi o vašem budžetu. Najmoderniji DVD snimači, koji su nešto skuplji, imaju više funkcija. Snimač nudi različitu veličinu tvrdih diskova te prije kupovine razmislite koliko prostora trebate za spremanje vaših snimaka. Za bolji zvuk dok gledate DVD, snimači vam nude opciju, da ih priključite na ozvučenje.

Trenutno su najsofisticiraniji Blue-ray snimači, što su naslijedili DVD snimače i nude još veću kvalitetu. Blue-ray snimači nude još više prostora za spremanje vaših podataka te brži prijenos istih, slika i zvuk su također poboljšani. Naravno, to je moguće samo ako imate prikladan televizor, koji podržava projekciju Blue-ray snimaka. Također je kompatibilan sa starijim formatima kao što su DVD, CD ili VCD.

Osim snimača namijenjenih snimanju video formata, možete izabrati i diktafon, na koji možete snimiti muziku te ga možete koristiti i za uređivanje zvuka. Diktafon možete priključiti na razne audio uređaje, kao na primjer mikrofon. Diktafon vam omogućuje kvalitetno snimanje govora i glazbe, snimke kasnije jednostavno prebacite na vaše računalo.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe