Kupnja i izbor erekcijskih pumpi

18.12.2014. 13:13:00

Erekcijske pumpe namijenjene su osobama koje imaju problema s impotencijom. To je uređaj koji korist vakuum da bi pospješio cirkulaciju krvi u penisu, što doprinosi jačanju erekcije i povećanju penisa. Također kod nas su dostupni uređaji nekoliko proizvođača, pa ih valja usporediti i kupiti vama najviše odgovara.

image

Pumpa za povećanje penisa pomoći će vam u rješavanju problema s erekcijom, tako što će oponašati prirodni tijek erekcije. Nepropisna upotreba može uzrokovati dodatnu štetu , tako da prije upotrebe dobro proučite upute i upozorenja. Pumpa za penis radi na principu vakuuma, te pospješuje cirkulaciju u penisu a penis prilikom toga nabubri.

Ako prilikom korištenja osjetite bol, preporučljivo je koristiti lubrikant. Pumpa ima prsten pomoću kojeg se krv duže zadržava u penisu, a kontakt između prstena i kože mora biti savršen kad ga namjestite na pravilan način. Na tržištu postoji velik izbor pumpi koje možete kupiti u seks shopovima ili preko interneta. Princip rada i namjena su jednaki kod svake pumpe, ali se međusobno razlikuju po cijeni i mogućnostima. Osim uobičajenih pumpi također možete kupiti i one koje vibriraju.

Važno je shvatiti da je pumpa za erekciju namijenjena za medicinske svrhe, samo za one koji imaju problema s erekcijom. Impotencija može biti povezana s drugim bolestima, kao što su bolesti krvnih žila, dijabetes, korištenje droga. Ako je vaša impotencija povezana s nekima d bolesti kupnja erekcijske pumpe je pametan izbor. Kada se odlučite za kupnju, možete birati između različitih boja i dizajna,a najčešći izbor je pumpa sa prozirnim cilindrom u obliku penisa. Ako nakon korištenja primijetite bilo kakve promjene kao što su otekline ili crvenilo, pumpu prestanite koristiti te se obratite liječniku. Na početku korištenja pumpe primjena ne bi smjela biti prečesta, a maksimalno korištenje bi trebalo biti deset minuta.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe