Kupnja igličnog pisača

18.12.2014. 12:16:00

Matrični pisači ili pisači s iglom danas su manje popularni nego što su bili nekad. Danas su na tržištu traženiji laserski pisači, a oni nam omogućuju jeftiniji i brži ispis. Iglični pisači i danas su najbolji kod ispisa narudžbe ili fakture, to mišljenje dijele svi oni koji ih još uvijek koriste.

image

Postoje dvije vrste igličnih pisača: iglični pisač sa nožem i bez noža. Tako je Matrix Printer dostupan u različitim rasponima cijena, a možete birati i između mnogih proizvođača. Većina proizvođača ima u ponudi Matrix Printer s nožem i bez noža.

Takvi pisači su na tržištu dostupni za relativno malo novca. Najjeftiniji možete pronaći već za nekoliko desetaka eura. Takvi pisači su namijenjeni za upotrebu u kućanstvu, za profesionalnu upotrebu morat ćete izdvojiti ipak više novca. Najbolji pisači mogu postići cijenu iznad 5000 eura.

Kao i kod drugih pisača, tako i kod ovih, lako je moguće uspostaviti vezu između pisača i računala. Možete ih spojiti i bežičnim putem, preko wirelessa, tako da nećete trebati kablove. Naravno, da bi takav ispis bio moguć, morate imati prijenosno računalo koje podržava takav način rada.

Brzina ispisa će vam biti važna u slučaju da trebate ispisati veće količine odjednom. Razlučivost pisača može biti drugačija kod svakog stroja, a to vam jamči proizvođač za svaki model pisača posebno.

Prije kupnje pisača, provjerite njegove značajke, te ih usporedite s drugim pisačima. Pronađite onaj koji vam je najdostupniji cijenom, ali da ima sve potrebne karakteristike koje vam trebaju. Naše stranice će vam omogućiti da usporedite cijene sličnih ili istih modela u različitim trgovinama. Svaka trgovina ima različitu maržu na svoje artikle, a vama kao kupcu je vrlo bitno pronaći najpovoljniju cijenu za model koji vam se sviđa.

Pisač možete kupiti i u inozemstvu, što može značiti da prođete povoljnije. No, ako se dogodi da vam se proizvod pokvari, kupnja van države može zakomplicirati stvari oko jamstva, te se iz tog razloga radije obratite domaćim trgovcima.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe