Kupnja kuhinjske vage

2.5.2017. 11:48:49

Vage su vrlo koristan uređaj u kuhinji. Ako niste najiskusniji u pečenju kolača ili drugih sličnih stvari, te strogo pratite recept, onda će vam sigurno trebati kuhinjska vaga.

image

Možete birati između raznih kuhinjskih vaga koje se međusobno razlikuju po modu, točnosti i načinu vaganja. Među najpopularnije su one koje su pričvršćene na zid. Ovi uređaji zauzimaju vrlo malo prostora. Neke vage su digitalne, koje za rad zahtijevaju određeno napajanje, obično baterije, a neke za rad ne zahtijevaju nikakve dodatne izvore napajanja.

To su razne samostojeće kuhinjske vage koje ne zahtijevaju struju ili baterije. Njih karakterizira protu-uteg, koji pomicanjem po ljestvici omogućuje da namjestite koju masu želite izvagati. Kada dva taba na vagi postanu jednaki dobili ste pravu masu koju ste zadali na početku. Takve vaze su zastarjele, pa ih možemo vidjeti u kuhinjama naših baka.

U zadnjih nekoliko godina sve popularnije su digitalne vage. Za rad koriste električnu energiju ili baterije.

Električne vage koje za svoj rad koriste baterije mogu biti problematične, da ne rade kad su vam najpotrebnije, jer im se recimo ispraznila baterija.

Stoga je bolje ponekad posegnuti za drugačijim vagama, koje možda nisu toliko jednostavne, ali rade uvijek i svugdje. U svakom slučaju, možete kupiti električne kuhinjske vage koje mogu znatno pojednostaviti vaš rad, ali budite svjesni da ti instrumenti nisu u potpunosti pouzdani.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe