Kupnja laptopa sa 17" ekranom

18.12.2014. 21:44:00

Laptop je postao gotovo neophodna stvar u današnje vrijeme, praktičan je za korištenje u poslovne, ali i privatne svrhe. Opredjeljenje za laptop može biti uzrokovano nedostatkom prostora kod kuće, čestim putovanjima ili jednostavno potrebom posla. Kad se odlučite za kupnju, važno je uzeti u obzir svrhu njegove upotrebe, gdje ćete ga koristiti, te koliko ste ga spremni platiti.

image

Na tržištu se danas nude prijenosna računala koja su zbog svog modernog dizajna postala pravi modni dodatak. Laptop je pristupačan, praktičan, te ga možete koristiti bilo gdje i bilo kada. Može imati različite veličine zaslona, kojeg ćete odabrati sukladno vašim potrebama i željama. Možete se odlučiti za laptop zaslona veličine 10", 15" ili nešto veće 17", naravno ima i većih. Prilikom odlučivanja o veličini, razmislite za što će vam laptop služiti.

Prijenosna računala s 17" ekranom su malo jači, ali i teži od manjih laptopa, pa je stoga teže i putovati s njima. Ako se odlučite za laptop zbog zahtjeva za udobnosti i potrebom većeg zaslona, prijenosna računala od 17" su pravi izbor za vas. Osim veličine zaslona, prije kupnje laptopa trebate razmotriti i cijene. Cijene variraju zavisno o tehničkim karakteristikama. Ako na prijenosnom računalu prvenstveno pregledavate mail ili pregledavate web, ne trebate skup i velik laptop, jer nećete iskoristiti njegov potencijal, a skupo ćete ga platiti. Prijenosno računalo sa zaslonom od 17" prikladan je izbor za nešto zahtjevnije kupce. Nakon što ste odredili svrhu računala, kupnja će dalje ići glatko. U mogućnosti ste birati veličinu memorije, procesor, grafičku karticu i druga tehnička svojstva.

HP prijenosna računala su jedna od najpopularnijih, te se mogu pohvaliti odličnom kvalitetom, a i cijenom su vrlo pristupačni. Dostupni su u klasičnim oblicima i dizajnu, ali ako želite malo drugačiji dizajn, morat ćete i platiti više. HP prijenosna računala dizajnirana su za sve vrste korisnika, od onih koji će ga koristiti samo za zabavu, pa do onih koji ga trebaju za poslovne svrhe i za rad.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe