Kupnja madraca

18.12.2014. 5:48:00

Kupnja madraca je jedna od najvažnijih kupnji koje ćete napraviti u životu, jer ima velik utjecaj na kvalitetu vašeg sna. Nakon napornog radnog dana vrlo je važno da ste u mogućnosti opustiti se i dobro naspavati. Kada imate dobar madrac, to će biti moguće, a inače ćete se probuditi puni boli i mrzovoljni.

image

Kada se odlučite kupiti novi krevet i madrac, preporučamo da si uzmete vremena i proučite tržište. Optimalan krevet je onaj koji odgovara vašim osobnim željama i koji je kvalitetan. Jezgra madraca je vrlo važna. Madraci se ne razlikuju se samo po materijalu, već i kako se madrac prilagođava vašoj težini, te da li je prozračan. Baza madraca može biti izrađena od lateks pjene, a možete se odlučiti za madrac s vodom ili zračnom jezgrom. Za sve one koji imaju problema s alergijama, postoje antibakterijski i antialergijski madraci. Razmislite također o svojoj dobi i težini, te o čimbenicima kao što su znojenje, bol u leđima i kralježnici, te odredite koju čvrstoću madraca želite. Madrac bi trebao biti određene veličine, a to znači da mora bit 80 cm širi od vas i 20cm duži. Cijena ne smije diktirati kupnju madraca, jer ako kupite najjeftiniji vjerojatno nećete dobiti ponuđenu kvalitetu i san.

Dormeo madraci su jedni od najpopularnijih na tržištu. Imaju široku ponudu različitih madraca prilagođenih vašim potrebama i željama. Možete odabrati ortopedski madrac koji je proizveden od memorijske pjene koji će pružati odgovarajuću potporu vašim ramenima, vratu i leđima. Madraci su izrađeni od ekološki prihvatljivih materijala i ima antibakterijska svojstva. Prilagodit će se vašem položaju spavanja. Dormeo madraci su pogodni za one koji imaju probleme s leđima, te će i za najzahtjevnije biti savršen izbor. Neke od modela Dormeo madraca možete ponijeti sa sobom na odmor jer se lako smotaju. Kupnja madraca može biti veliko ulaganje, ali svakako odaberite onaj koji vam najbolje odgovara.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe